Nove granice u fudbalu - Kako je EA Sports FC 24 zauvek promenio igru!

Nove granice u fudbalu - Kako je EA Sports FC 24 zauvek promenio igru!
10. oktobar 2023. 32 pregleda

Nove granice u fudbalu - Kako je EA Sports FC 24 zauvek promenio igru!

Zamisli svet u kojem se fudbalske igre ne zovu više FIFA, već EA Sports FC. I nije to samo san – to je stvarnost od prošle godine. Kada je Electronic Arts najavio da više neće sarađivati sa FIFA-om za svoje godišnje fudbalske naslove, mnogi su bili zabrinuti za budućnost ovog popularnog serijala. Međutim, čini se da je ova promena donela novu energiju i uzbuđenje u svet fudbalskih video igara!

EA Sports FC 24

Jedna od glavnih stvari, koje su zabrinule celu zajednicu, bila je da će raskid sa poznatim imenom FIFA dovesti do opadanja prodaje. Međutim, nakon što smo videli uspeh EA Sports FC 24, taj strah se pokazao kao neutemeljen. Prema izveštaju Financial Times-a, EA Sports FC 24 je već u ranoj fazi prodaje nadmašio prošlogodišnju FIFA 23 za neverovatnih 25%. Ova pobeda nije samo rezultat nove igre, već i promene u pristupu ranom pristupu. EA Sports FC 24 je ponudio produženi period ranog pristupa, omogućavajući ti da uđeš u igru nedelju dana pre službenog lansiranja. Ovo je bio ključni faktor koji je privukao veliki broj igrača, omogućavajući ti da istražiš novu dimenziju fudbalskih simulacija pre svih ostalih.

EA Sports FC 24

Ono što je još fascinantnije u vezi sa ovom promenom jeste finansijski aspekt. Ranije je EA plaćao oko 150 miliona dolara godišnje za licencu FIFA. Sada, nakon što je preimenovao serijal, ne samo da štede ogromnu sumu novca, već je ova promena imala i pozitivan uticaj na prodaju. To ukazuje na to da EA više ne mora da osloni svoj uspeh na poznato ime FIFA, već da je stvoren novi identitet u obliku EA Sports FC. Pitanje koje ostaje je da li će ova promena biti samo jednokratni uspeh ili je EA zaista pronašao novu formulu za uspeh u svetu fudbalskih video igara. Sa budućim nadogradnjama, novim inovacijama i uzbuđenjem koje nosi EA Sports FC, izgleda da smo svedoci početka nove ere fudbalskih igara.

Ukoliko si strastveni ljubitelj fudbalskih simulacija, ovo je tvoje vreme da se pridružiš milionima igrača širom sveta koji su već zakoračili u ovu novu avanturu. Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.