Diablo 4 - Vodeći po gledanosti na Twitchu u šestom mesecu!"

Diablo 4 - Vodeći po gledanosti na Twitchu u šestom mesecu!"
31. jul 2023. 21 pregleda

Diablo 4 - Vodeći po gledanosti na Twitchu u šestom mesecu!"

Šesti mesec ove godine bio je pravi spektakl na Twitch platformi sa bogatom ponudom novih igara koje su osvojile srca igrača širom sveta. Međutim, jedna igra se posebno istakla po gledanosti i to je ni manje ni više nego Diablo 4!

Prema statistikama koje je objavila kompanija StreamElements, Diablo 4 je zauzeo prvo mesto po gledanosti na Twitchu, sa neverovatnih 156 miliona sati gledanja. Ono što je zanimljivo je da ovo nije samo rezultat popularnosti same igre, već i maestralne marketinške strategije koju je Blizzard primenio. Popularni strimeri su se trkali da što pre završe Hardcore mod igre kako bi se upisali na listu prvih 1000 igrača koji su to uspeli, što je privuklo ogromnu pažnju publike.

Ipak, Diablo 4 nije bio jedina nova igra koja je dominirala na Twitchu. Street Fighter 6 je takođe uspeo da se probije među deset najgledanijih, dok su neke druge nove igre, poput Final Fantasy 16, F1 23 i Crash Team Rumble, ostale u senci.

Evo i kompletna lista deset najgledanijih igara na Twitchu u šestom mesecu:

  1. Diablo 4 – 156 miliona sati
  2. League of Legends – 94 miliona sati
  3. Grand Theft Auto V – 91 milion sati
  4. Valorant – 90 miliona sati
  5. Counter-Strike: Global Offensive – 44 miliona sati
  6. Dota 2 – 43 miliona sati
  7. Rust – 39 miliona sati
  8. Minecraft – 38 miliona sati
  9. Street Fighter 6 – 35 miliona sati

Ovo je samo dokaz koliko su ljubitelji igara bili uzbuđeni zbog novih naslova i koliko su popularni strimeri doprineli gledanosti na Twitch platformi. Diablo 4 je definitivno osvojio srca miliona gejmera i ostaće zabeležen kao jedan od najgledanijih naslova ovog meseca. Sada nam preostaje samo da se i sami upustimo u ovu epsku avanturu i otkrijemo čari koje je ova igra donela na veliko gejmersko platno.

Vidimo se u borbi!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.