Nintendo Switch 2 dolazi 2024 - Nova era gejminga na horizontu!

Nintendo Switch 2 dolazi 2024 - Nova era gejminga na horizontu!
7. avgust 2023. 102 pregleda

Nintendo Switch 2 dolazi 2024 - Nova era gejminga na horizontu!

Uzbudljive vesti kruže gejming svetom - Nintendo Switch 2 bi mogao da bude stvarnost već sledeće godine. Prema najnovijim izveštajima VGC-a i informacijama proizvođača CMOS senzora slike PixelArt Imaging, Nintendo planira lansiranje nove gejming konzole početkom 2024. godine. Ovi izvori sugerišu da je Nintendo Switch 2 u pripremi, a mnogi se pitaju šta bi to nova konzola mogla da donese.

Ključni partneri već poseduju razvojne komplete, a PixelArt Imaging, koji dugi niz godina snabdeva Nintendo komponentama, snažno sugeriše da je upravo Nintendo naručilac ove nove konzole. Ova vest dolazi kao iznenađenje za mnoge, jer su fanovi već dugo iščekivali naslednika originalnog Switch-a. Naravno, očekivanja su visoka. Fanovi se nadaju da će Nintendo Switch 2 doneti poboljšane tehničke specifikacije, produženo trajanje baterije, i možda čak podršku za 4K izlaz. Ovo bi omogućilo bolje vizuelno iskustvo za igrače, dok bi zadržavanje hibridne funkcionalnosti, koju je originalni Switch doneo na tržište, bilo ključno. Očekuje se da će Nintendo zadržati prepoznatljive elemente, kao što su Joy-Con kontroleri, ali sa unapređenim karakteristikama poput analognih okidača i bolje zaštite od slučajnih pokretanja.

NSW 2

S obzirom na nadolazeći izlazak PS5 Pro i/ili PS5 Slim konzola, Nintendo bi mogao pametno izbeći sukob sa PlayStation-om lansiranjem Switch 2 konzole početkom 2024. godine. Ovo bi omogućilo konzoli da zasija na tržištu bez direktnog rivalstva.

Naravno, detalji su još uvek ograničeni i svi strpljivo čekamo zvanične informacije od Nintenda. U međuvremenu, milioni fanova širom sveta jedva čekaju da vide šta će budućnost doneti za Nintendo igre. Hoće li Nintendo Switch 2 ispuniti očekivanja? Samo vreme će nam reći, ali uzbuđenje je definitivno prisutno među gejmerskom zajednicom.

Nintendo Switch 2 obećava novo uzbuđenje i unapređeno gejming iskustvo. Fanovi mogu samo da nagađaju šta će novi član Nintendo porodice doneti, ali sa velikim nadama i uzbuđenjem, jedno je sigurno - budućnost gejminga je svetla i obećavajuća.

Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.