Baldur's Gate 3 - Igra koja je osvojila srca igrača širom sveta!

Baldur's Gate 3 - Igra koja je osvojila srca igrača širom sveta!
8. avgust 2023. 782 pregleda

Baldur's Gate 3 - Igra koja je osvojila srca igrača širom sveta!

Baldur's Gate 3 već sada predstavlja ogroman uspeh za Larian Studios i jednu od najpopularnijih igara u istoriji Steam platforme. Hype je bio izuzetno visok tokom meseci koji su prethodili njegovom izlasku i konačno je taj veliki dan stigao. Baldur's Gate 3 je bio dostupan u ranoj fazi pristupa od oktobra 2020. godine, dajući igračima deo onoga što mogu očekivati od finalnog proizvoda. Ovaj naslov je bio prilično popularan u Early Access fazi, ali njegovo potpuno izdanje je dovelo do eksplozije popularnosti ovog ambicioznog RPG naslova.

Baldur's Gate 3

Trenutno, broj istovremenih igrača u Baldur's Gate 3 na Steam platformi iznosi čak 814.666 i raste iz trenutka u trenutak. Broj se povećava sa svakim osvežavanjem stranice i može se očekivati da će rasti još više kako ljudi budu završavali sa radnim obavezama i prelazili na preuzimanje igre. Trenutno se nalazi na 9. mestu liste igara sa najviše istovremenih igrača na Steam platformi svih vremena.

Ono što treba uzeti u obzir je veličina igre Baldur's Gate 3, koja iznosi oko 122 GB. Budući da prethodno učitavanje igre nije bilo moguće, verovatno je da mnogo više potencijalnih igrača Baldur's Gate 3 nije moglo da se upusti u igru. S obzirom na ovo, biće interesantno videti koliko će se istovremeni broj igrača još više povećavati. Iako je malo verovatno da će prestići igre poput CSGO ili PUBG, ipak bi mogao znatno da poraste.

Baldur's Gate 3

Istovremeni broj igrača na Steam platformi za Baldur's Gate 3 jasan je znak da je igra već sada ogroman hit za Larian Studios, posebno ako se uzme u obzir da je igra dostupna na više prodajnih platformi osim Steam-a. Osim toga, igra će postati dostupna još širem auditorijumu za samo mesec dana, jer će Baldur's Gate 3 biti dostupan za PS5 konzole od 6. septembra, dajući igračima koji igraju na ovoj konzoli priliku da zaigraju ovaj naslov.

Nažalost, verzija za Xbox Baldur's Gate 3 trenutno nema datum izlaska, pa nije moguće tačno predvideti kada će obožavaoci te platforme moći da igraju igru. Međutim, svi koji poseduju dovoljno moćan računar mogu već sada da uživaju, a igrači na PlayStation konzolama mogu da obeleže 6. septembar u svojim kalendarima.

Baldur's Gate 3

Kako bi mogao da proveriš da li baš tvoj računar ima sve što je potrebno za ovaj naslov, navodimo specifikacije koje moraš da imaš. U slučaju da do sada nisi imao prilike da poručiš svoj računar, navodimo i najbolje preporuke za date specifikacije!

Baldur's Gate 3 minimalne PC specifikacije:

PC preporuka

Baldur's Gate 3 preporučene PC specifikacije:

PC preporuka

Ako želiš da igraš Baldur's Gate 3 na high/ultra podešavanjima:

PC preporuka

Nadogradi svoj računar za nezaboravno iskustvo Baldur's Gate 3 uz Game Centar!

Kao lider u prodaji igara i komponenti za računare, Game Centar ti omogućava da ne samo da uživaš u ovoj igri, već i da nadogradiš svoj računar kako bi osigurao vrhunski doživljaj igre!

Nadogradi tvoje iskustvo:

Uzimajući u obzir zahtevne specifikacije koje Baldur's Gate 3 zahteva, razumemo koliko je važno da tvoj računar bude opremljen odgovarajućim komponentama kako bi igra radila besprekorno. Mi ti pružamo mogućnost da nadogradiš svoj računar na način koji ti najbolje odgovara. Naša ponuda komponenti uključuje sve, od moćnih grafičkih kartica do brzih procesora i vrhunskih SSD-ova.

Grafičke kartice za vrhunski vizuelni doživljaj:

Baldur's Gate 3 je prepun vizuelnih čuda, od prelepih pejzaža do pažljivo dizajniranih likova. Da bi doživeo svaku nijansu boje, detalje i ray tracing, Game Centar nudi širok izbor grafičkih kartica koje će tvom računaru pružiti vrhunski vizuelni doživljaj.

Brzi procesori za neprekidno igranje:

Savršeno igranje zahteva brz i pouzdan procesor. U našoj ponudi možeš pronaći najnovije modele Intel i AMD procesora koji će osigurati da igra radi glatko, bez trzanja i usporavanja.

SSD-ovi za brzo učitavanje:

Baldur's Gate 3 je igra koja ima ogromnu količinu podataka, a brzina učitavanja je ključna za besprekorno igranje. U Game Centru, možeš izabrati između različitih SSD-ova koji će znatno ubrzati proces učitavanja igre i omogućiti ti da se brže upustiš u avanture.

Ako imaš bilo kakva pitanja u vezi računara ili bilo kojih komponenti, kontaktiraj nas na racunari@gamecentar.rs!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.