Baldur’s Gate 3 - Fantastično gejmersko iskustvo u svetu Dungeons & Dragons-a!

Baldur’s Gate 3 - Fantastično gejmersko iskustvo u svetu Dungeons & Dragons-a!
29. jul 2023. 1081 pregleda

Baldur’s Gate 3 - Fantastično gejmersko iskustvo u svetu Dungeons & Dragons-a!

Smeštena u svet Dungeons & Dragonsa, ova igra privlači pažnju velikog broja igrača širom sveta. Svega nedelju dana nas deli od njenog izlaska, što nas tera da se zapitamo kolio si ti zainteresovan za ovu igru i da li planiraš da je igraš?

Baldur’s Gate serijal ima vernu bazu fanova, posebno među PC igračima i već je stekao kultni status u gejmerskom svetu. Međutim, ovaj put nas očekuje jedna velika promena - borba će se odvijati na poteze. Iako turn-based tip igara možda nije po ukusu svih igrača, ekipa iza Baldur’s Gate 3 nimalo nije slučajna. Larian Studios, poznati po cenjenim igrama iz serijala Divinity: Original Sin, preuzeli su kormilo i obećavaju veličanstveno iskustvo.

Baldur’s Gate 3

U ranom pristupu igri, mogli smo iskusiti samo deo onoga što će puna verzija ponuditi, ali već tada smo mogli osetiti magiju ovog sveta. Heroes kartice koje će biti deo Ultimate Team moda unose novu dimenziju u igru i dodaju dozu superherojstva. Poznati glumci kao što su J.K. Simmons i Jason Isaacs donose dodatnu autentičnost likovima i priči.

Baldur’s Gate 3 obećava preko 170 sati odglumljenih scena, što nagoveštava duboku i bogatu priču koja će nas držati za ekranom. Takođe, za one koji preferiraju igranje na konzolama, igra će biti dostupna i na PlayStationu 5, mesec dana nakon izlaska za PC.

Ukoliko si ljubitelj RPG-ova, fantastike i Dungeons & Dragons univerzuma, Baldur’s Gate 3 će ti pružiti nezaboravno iskustvo. Ako već nisi, razmotri mogućnost da se upustiš u avanturu ovog fantastičnog sveta.

Baldur’s Gate 3

Očekujemo sa nestrpljenjem izlazak ove igre, a verujemo da će i tebe Baldur’s Gate 3 očarati i ponuditi ti nezaboravno gejmersko iskustvo. Do tada, pripremi se za avanturu koja nas očekuje u ovom fantastičnom svetu Dungeons & Dragonsa! Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.