Gran Turismo film - Istinita priča o usponu od gejminga do trkačke arene!

Gran Turismo film - Istinita priča o usponu od gejminga do trkačke arene!
8. avgust 2023. 507 pregleda

Gran Turismo film - Istinita priča o usponu od gejminga do trkačke arene!

Svetski poznata franšiza trkačkih video igara, Gran Turismo, sprema se da oduševi svoje fanove na potpuno nov način - putem filma. Nedavno je objavljen drugi zvanični trejler za ovaj filmski projekat koji je zakazan za premijeru 11. avgusta. Film donosi istinitu priču o Jannu Mardenboroughu, mladom trkaču koji je prešao put od esports turnira do profesionalnog takmičenja u japanskoj Super GT seriji.

Gran Turismo film

Istinita priča koja oduzima dah:

Gran Turismo film nije samo još jedno ostvarenje iz sveta trkačkih priča - on je utemeljen na stvarnom putovanju Janna Mardenborougha, čije ime je postalo sinonim za uspeh u svetu trkačkih igara. Osvojivši GT Academy esports turnir 2011. godine, Mardenborough je prešao put od virtuelnih trkačkih staza do stvarnih trkačkih automobila. Sada se takmiči kao profesionalni vozač u japanskoj Super GT seriji. Film prati ovu izvanrednu priču o preobražaju hobija u životni poziv i inspiraciju za sve koji sanjaju o velikim dostignućima.

Za pozadinu stoji veliko ime:

Režiju ovog ambicioznog filmskog poduhvata preuzima Neill Blomkamp, čuven po filmovima poput "Demonic", "Chappie", "Elysium" i "District 9". Scenario su napisali Jason Hall i Zach Baylin, obećavajući duboku emotivnu vezu sa pričom protagonista. Glumačku postavu predvodi niz talentovanih imena, uključujući Orlanda Blooma, Davida Harboura, Djimona Hounsoua, Geri Horner i Archieja Madekwea, koji glumi Janna Mardenborougha.

Snaga tima i kreativna sinergija:

Film je plod saradnje PlayStation Productions, sa producentima Asadom Qizilbashom i Carterom Swanom. Kao izvršni producent se ističe Kazunori Yamauchi, tvorac franšize Gran Turismo i šef studija Polyphony Digital. Ova ekipa spaja strast prema trkačkom svetu sa filmskim umećem, obećavajući da će preneti autentičnost i dubinu priče na veliko platno.

Gran Turismo film

Gran Turismo film obećava da će udahnuti novi život u svet trkačkih priča. Kroz istinitu priču Janna Mardenborougha, film će nas provesti kroz izazove, snove i trijumfe mladih trkača, inspirišući nas da pratimo svoje strasti i sanjamo veliko. Očekivanja su visoka, s obzirom na ime iza kamere i glumačku postavu, 11. avgust će označiti trenutak kada će se svet trkačke igre preliti na veliko platno na jedinstven način!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.