Stigao je Assassins Creed Mirage gameplay!

Stigao je Assassins Creed Mirage gameplay!
13. jun 2023. 149 pregleda

Stigao je Assassins Creed Mirage gameplay!

Assassins Creed Mirage je dobio novi trejler, kao i gameplay od 8 minuta. Ovi klipovi predstavljaju najdublji pogled u ovu igru. Zahvaljujući njima, možemo da vidimo gde ćemo ući kada budemo igrali još jedan sjajan nastavak ove franšize.

Kao što verovatno već i znaš, u Assassins Creed Mirage naslovu, na tebi je da istražiš Basim-ovu istoriju u Baghdad-u, kao i njegov ulazak u the Hidden Ones. Parkur se najviše upoređuje sa naslovima gde se pojavljuje Ezio, a fanovima se već uveliko dopada šta ih uskoro očekuje.

Assassins Creed Mirage

Assassins Creed Mirage

Assassins Creed Mirage

Ubisoft-ova prezentacija za Assassins Creed Mirage, jer počela sa Basimovim uvodom u the Tenants, zadubljujući se u simboliku the Hidden Ones. Takođe, pojavljuju se i pitanja koja su vezana za slobodu, kao što su: „Šta znači biti slobodan?“, „Šta se mora žrtvovati za tu slobodu?“ i „Kako možeš da ispuniš svoju sudbinu, ako ne znaš ko si zaista?“ Sva ova pitanja predstavljaju glavnu temu Assassins Creed Mirage igre, kao i svet Baghdad-a.

Takođe je prikazan i gameplay, koji se fokusira na ono što se dešava nakon njegovog prvog sastanka sa ubicom. Ubio bi nekoga pre poletanja, sa parkurom na početku trejlera za igru. On bi prevrnuo stvari, brzo trčao kroz grad i još mnogo toga, uz Ezio-va poređenja. Takođe su prikazani različiti elementi stelt-a. Ostali prikazani elementi uključuju alate, mehaniku atentata, njegovu pticu Enkidua, potere i još mnogo toga. Sprema nam se veoma zanimljiva priča o Basim-u!

Poruči svoj primerak na vreme!

kupi odmah

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.