The Mandalorian - Vizija buduće igre očarava fanove Star Wars sveta!

The Mandalorian - Vizija buduće igre očarava fanove Star Wars sveta!
28. avgust 2023. 107 pregleda

The Mandalorian - Vizija buduće igre očarava fanove Star Wars sveta!

Daleki svetovi Star Wars franšize oduvek su bili inspiracija za mnoge video igre koje su nas uvodile u avanture koje se odigravaju daleko od naše svakodnevnice. Međutim, sa franšizom koja je popularnija nego ikada i nastavlja da se širi putem TV serija i filmova, fanovi imaju sve više razloga za uzbuđenje. Nedavno je serija "The Mandalorian" postala jedna od najomiljenijih TV serija iz Star Wars univerzuma, a konceptualna umetnost koju su stvorili tehnički umetnici u studiju DICE, otvara vrata mogućem prenosu sveta Mandalorian-aca u svet igara.

The Mandalorian

Prva konceptualna slika otkriva potencijalni glavni meni igre. Iako na prvi pogled može izgledati jednostavno, ona krije u sebi sjajnu zamisao za prelazak iz menija u sam gameplay. Ideja o zvezdama koje bljesnu i pređu u svetlosnu brzinu, a zatim igrače prebace na njihovu poslednju poznatu lokaciju, zvuči kao inovativan način za uranjanje u svet igre. Druga slika otkriva potencijalne opcije prilagođavanja lika, uključujući različite boje i dizajn kaciga. Ovako nešto smo već mogli da vidimo u igri Star Wars Jedi: Fallen Order razvojnog studija Respawn Entertainment.

The Mandalorian

Međutim, prava zvezda konceptualne umetnosti je treća slika. Impresivna slika prikazuje ogromno okruženje koje ukazuje na potencijal otvorenog sveta igre baziranog na Mandalorian univerzumu. Vizualni detalji ovog okruženja podsećaju nas na neka od najupečatljivijih mesta iz serije, nudeći nam ideju o beskrajnim mestima i avanturama koje bismo uskoro mogli i da istražujemo. Dok se prve dve slike fokusiraju na korisničko iskustvo i personalizaciju, treća slika budi maštu u vezi sa mogućim putovanjem kroz svet igre. Kombinacija ovih elemenata pruža uvid u mogući oblik Mandalorian igre koja bi zadržala duh serije i pružila igračima priliku da se upuste u sopstvene svemirske avanture.

The Mandalorian

Konceptualna umetnost Mandalorian igre izaziva oduševljenje fanova i budi maštovitost u vezi sa mogućim prenosom ovog popularnog sveta u svet video igara. Slike koje prikazuju meni, prilagođavanje i prostrano okruženje otvaraju vrata raznovrsnim mogućnostima koje bi ovakva igra mogla ponuditi.

Dok čekamo da se ova vizija ostvari, možemo samo sanjariti o putovanju kroz daleke svetove Mandalorian univerzuma. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.