StarCraft 3 - Novi pogled na budućnost real-time strategije!

StarCraft 3 - Novi pogled na budućnost real-time strategije!
8. avgust 2023. 252 pregleda

StarCraft 3 - Novi pogled na budućnost real-time strategije!

StarCraft serijal, koji je osvojio srca miliona igrača širom sveta, navodno je u procesu razvoja svoje treće iteracije. Nakon dugog perioda tišine u vezi sa franšizom, obožavaoci su uzbuđeni zbog najnovijih vesti koje sugerišu da se StarCraft 3 nalazi u izradi u Blizzard studijima.

StarCraft 3

Starogradnja franšize:

StarCraft serijal je poslednji put oživeo svoje svetlo sa StarCraft II izdanjem pre čak 13 godina, 2010. godine. Od tada, igra je dobila nekoliko ekspanzija koje su produžile njen životni vek sve do 2016. godine. Blizzard, kompanija koja stoji iza ove franšize, usredsredila se na druge naslove poput Overwatch-a i Diablo-a, ostavljajući fanove StarCraft-a u iščekivanju.

Starcraft 3 na pomolu:

Najnovije vesti sugerišu da je treći deo ove izuzetno popularne franšize u razvoju. Novinar Jez Cordenu preneo je putem društvene mreže Twitter da je StarCraft 3 trenutno u razvoju u Blizzard studijima. Na pitanje obožavaoca da li će Microsoft preuzeti ulogu da oživi franšizu nakon preuzimanja Activision Blizzard-a, Cordenu je izjavio da to neće biti potrebno. "Neće biti potrebno oživljavanje StarCraft-a", rekao je on. Na dodatno pitanje da li je tačno da se radi o StarCraft 3, Cordenu je odgovorio jednostavno: "Da".

Očekivanja i šta nam donosi budućnost:

S obzirom na to da su Overwatch i Diablo nedavno dobili nova izdanja, mnogi smatraju da je logično da Blizzard kompanija sada okrene svoj fokus prema naslovu real-time strategije koji je decenijama očaravao igrače širom sveta. StarCraft 3 bi mogao doneti inovacije i unapređenja u gameplay-u, grafici i priči, nastojeći da zadovolji i stare fanove i nove generacije igrača.

StarCraft 3

Iako još uvek nema zvaničnih potvrda od strane Blizzard-a, vesti o razvoju StarCraft 3 igre izazvale su ogromno uzbuđenje među obožavaocima. Nakon duge pauze, povratak ove franšize može označiti novo poglavlje za svet real-time strategije i doneti svežu perspektivu na jedan od najomiljenijih serijala u istoriji video igara.

Prati naš blog za najnovije informacije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.