PlayStation 4 i Xbox One gejmeri će morati malo da sačekaju kako bi igrali Hogwarts Legacy!

Hogwarts Legacy
14. decembar 2022. 193 pregleda

PlayStation 4 i Xbox One gejmeri će morati malo da sačekaju kako bi igrali Hogwarts Legacy!

Predstojeća igra Hogwarts Legacy sa temom Harry Potter-a je nažalost odložena na nekim platformama. Igra je trebala da se pojavi na našim konzolama 2022. godine, ali je kasnije pomerena za 2023. godinu.  Međutim, ovog puta, odlaganje će biti samo za igrače sa starijim hardverom.

Možda je ipak vreme za novu PlayStation 5 konzolu!

Kako smo saznali, programeri su otkrili da Hogwarts Legacy neće imati isti datum izlaska za konzole starije generacije i konzole novije generacije. Iako je izlazak još uvek predviđen za 10. februar 2023. godine, za PlayStation 4 i Xbox One platforme je izlazak pomeren na 4. april 2023. Verziju za Nintendo Switch možemo da očekujemo 25. jula 2023. godine.

Hogwarts Legacy

Tu svakako spada i Digital Deluxe izdanje igre koje uključuje early access od 72 sata kao prednost. Ako ste kupili izdanje za platformu koja još uvek ispunjava datum objavljivanja u februaru, pogodnosti će i dalje biti tu. Prema zvaničnoj F.A.K stranici za Hogwarts Legacy:

Hogwarts Legacy Deluxe izdanje za PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC uključuje 72 sata early access-a u igri počevši od 7. februara 2023. godine. Da bi svi ušli u igru što je pre moguće, Hogwarts Legacy Standard i Deluxe izdanja za PlayStation 4 i Xbox One će zajedno biti pokrenuta 4. aprila 2023. godine bez early access-a.”

PORUČI SVOJ PRIMERAK NA VREME!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.