Horizon dobija multiplejer? Ovome se nismo nadali!

Horizon multiplejer
16. decembar 2022. 126 pregleda

Horizon dobija multiplejer? Ovome se nismo nadali!

Loviti robotske zveri u co-op modu može da bude poprilično zanimljivo, a evo šta smo do sada saznali o tome! Guerrilla je potvrdila da radi na igri za više igrača smeštenoj u Horizon univerzumu i da će imati potpuno novu ekipu likova i novi umetnički stil. Ono što smo svakako već mogli da čujemo do sada, su glasine na ovu temu, ali ovo je prvi put da je Guerrilla potvrdila da se zapravo radi na ovako nečemu.

„Sa novom postavom likova i jedinstvenim stilizovanim izgledom, prijatelji će moći zajedno da istražuju veličanstvena polja Horizonta!“

Popisi poslova koji treba da se urade kako bi ovo funkcionisalo jesu malo veći, ali po tome možemo da zaključimo da ovo nije samo još jedna glasina koja će pasti u vodu. Od dizajnera, koji je zadužen ujedno i za naracije, naime traže da ispriča duboku i složenu priču, što svakako sugeriše da ovo neće biti samo još jedan običan co-op. S druge strane, od pisca se traži da iznese ubedljive ideje za misije, frakcije i pozadinske priče, a to nam sve govori da će igra bar biti malo slična trenutnoj, kada je reč o narativnim elementima. Dizajneri za borbe su dobili jedan od težih zadataka, a to je da naprave različite neprijatelje (koje će činiti mašine i humanoidi) koji će se fokusirati na uzbudljivu borbu sa elementima saradnje. Takođe, Guerrilla je u svom poslednjem Twitter postu napomenuo da “nastavlja da stvara epske solo avanture za Aloi”. Pretpostavka je da ćemo dočekati i treći deo ovog naslova! Nama ovo sve zvuči poprilično zanimljivo i uzbudljivo. Nadamo se da će uspeti da prenesu to i u igru!

Horizon blog

Međutim, ovaj novi projekat za više igrača neće biti prva igra koja će proširiti Horizon univerzum. U februaru će PSVR 2 dobiti Horizon: Call of the Mountain, sa prikazom virtuelne stvarnosti u živopisnoj postapokalipsi.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.