EA Sports FC Tactical - Nova dimenzija fudbalskih taktika dolazi na tvoj mobilni uređaj!

EA Sports FC Tactical - Nova dimenzija fudbalskih taktika dolazi na tvoj mobilni uređaj!
17. oktobar 2023. 41 pregleda

EA Sports FC Tactical - Nova dimenzija fudbalskih taktika dolazi na tvoj mobilni uređaj!

EA Sports je upravo najavio svoj najnoviji hit - EA Sports FC Tactical, uzbudljivu poteznu taktičku igru koja će osvežiti način na koji doživljavamo fudbal na mobilnim uređajima.

EA Sports FC Tactical

Ova nova igra, koja će se pojaviti na iOS i Android platformama početkom 2024. godine, donosi potpuno novo iskustvo sa svojom strateškom igrom na poteze. Umesto klasičnog fudbalskog iskustva, EA Sports FC Tactical stavlja akcenat na dublje taktičke strategije, uključujući upravljanje izdržljivošću i snagom tokom mečeva.

EA Sports FC Tactical

Šta je novo? Ova igra obećava autentičnu fudbalsku akciju kao nikada pre. Mečevi su simulirani, pružajući ti priliku da braniš, napadaš, izvodiš veštine i pokušavaš postići gol na taktički zanimljive načine. EA Sports FC Tactical uključuje preko 5000 stvarnih igrača iz više od 10 liga, uključujući prestižne lige poput Premier lige, La Lige, Bundeslige, Ligue 1 i Serije A. Ova igra nije samo o mečevima. Ona dolazi sa širokim spektrom igrivih modova. Možeš uživati u prijateljskim online mečevima ili se suočiti u intenzivnim online takmičenjima, uključujući rangirane mečeve, lige i gilde. Takođe, imaš mogućnost da treniraš svoje igrače da ovladaju visoko-veštim potezima, otključaš savršene osobine za dublji napredak i prilagodiš svoj tim različitim predmetima kao što su dizajn stadiona, dresovi i lopte.

Najbolje od svega? Igra je već dostupna za predregistraciju na App Store i Google Play Store! Spremi se da zauzmeš svoje mesto na terenu i pokažeš svoje taktičko majstorstvo. Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.