Prodaja NBA 2K24 igrice po najboljoj ceni

Nastavlja tradiciju najbolje košarkaške simulacije na svetu. NBA 2k24 donosi još više noviteta, poboljšanja i iznenađenja. Ne propusti priliku da isprobaš ovu igru i da se vratiš u svet košarke. Kupi NBA 2k24 i uživaj u nastavku legende!

4 Kom

 1. PS5 NBA 2K24 - Black Mamba Edition
  Rejting:
  100%
  PS5 NBA 2K24 - Black Mamba Edition
  Cena: 12.499 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. XBSX NBA 2K24 - Kobe Bryant Edition
  Rejting:
  100%
  XBSX NBA 2K24 - Kobe Bryant Edition
  Cena: 9.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 3. PS4 NBA 2K24 - Kobe Bryant Edition
  Rejting:
  100%
  PS4 NBA 2K24 - Kobe Bryant Edition
  Cena: 8.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 4. SWITCH NBA 2K24 - Kobe Bryant Edition
  Rejting:
  100%
  SWITCH NBA 2K24 - Kobe Bryant Edition
  Cena: 7.499 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Doživi nezaboravne trenutke na terenu, postani legenda, dominiraj igrom i ostvari košarkaške snove uz NBA 2K24

NBA 2k24 - najbolja košarkaška simulacija ikada!
Ako voliš košarku, onda sigurno znaš za NBA 2k serijal, koji već godinama donosi najrealističnije i najzabavnije iskustvo igranja najpopularnijeg sporta na svetu. Ali, da li si spreman za NBA 2k24, najnoviju i najbolju verziju ove legendarne franšize?

NBA 2k24 je video igra koja te stavlja u ulogu profesionalnog košarkaša, koji može da igra u bilo kom timu iz NBA lige, ili da kreira svoj sopstveni tim i osvaja titule. Možeš da biraš između različitih režima igranja, kao što su MyCareer, MyTeam, MyLeague, MyGM i mnogi drugi, koji ti omogućavaju da pratiš svoj napredak, unapređuješ svoje veštine, upravljaš svojim klubom i uživaš u raznovrsnim izazovima.

NBA 2k24 je igra koja te neće ostaviti ravnodušnim, jer ima neverovatnu grafiku, zvuk i animaciju, koje te verno prenose na teren i u atmosferu utakmice. Možeš da vidiš svaki detalj na licima i telima igrača, kao i na dresovima i loptama. Možeš da čuješ navijanje publike, komentare spikera i zvuke sudija. Možeš da osetiš svaki pokret, dribling, pas i šut, zahvaljujući naprednom sistemu fizike i kontrole.

NBA 2k24 je igra koja te neće smoriti, jer ima bogat sadržaj, koji se stalno ažurira i proširuje. Možeš da igraš sa aktuelnim timovima i igračima iz NBA lige, ali i sa legendarnim timovima i igračima iz prošlosti. Možeš da otključavaš nove karte, opremu, dresove i druge nagrade. Možeš da se takmičiš sa drugim igračima širom sveta, putem online modova kao što su The Park, The Rec i The City. Možeš da pratiš vesti, statistike i rang liste na zvaničnom sajtu i aplikaciji NBA 2k24.

NBA 2k24 je igra koja te neće razočarati, jer ima visok kvalitet, koji garantuje dugovečnost i zadovoljstvo. Ova igra je napravljena uz saradnju sa NBA ligom i udruženjem igrača (NBPA), što znači da ima licencu za korišćenje svih imena, logotipa i drugih elemenata vezanih za NBA. Ova igra je takođe testirana i ocenjena od strane profesionalnih kritičara i igrača, koji su joj dali visoke ocene i pohvale.

NBA 2k24 je igra koju moraš da imaš u svojoj kolekciji, jer je to najbolja košarkaška simulacija ikada! Ne propusti priliku da kupiš ovaj proizvod po povoljnoj ceni na našem webshopu. Poruči ga već danas i uživaj u nezaboravnom iskustvu igranja NBA 2k24!

Dok uživaš u NBA 2K24 ne propusti priliku da otkriješ i ostale fenomenalne sportske igre koje se nalaze na našem webshopu. Postani šampion!

NBA 2K Playgrounds 2 - Baci se u brzu i zabavnu košarku na otvorenom. Skokovi, trikovi i akcija na svakom koraku!

NBA 2K21 -Korak dalje ka savršenstvu košarke! Oseti teren kao nikada pre i postani pravi MVP.

NBA 2K22 Standard Edition - Novi izazovi, zvezde i tereni. Košarkaška revolucija u punom sjaju.

FIFA 22 - Magija fudbala je ovde! Pokaži majstorstvo na terenu i osvoji svet.

EA SPORTS: FC 24 - Oseti uzbuđenje i strast fudbalskog kluba. Tvoja taktika, tvoja priča, tvoja slava.

NHL 23 - Hokejaška arena te poziva! Klizanje, strategija i golovi - sve u tvojim rukama.

Madden NFL 23 -  Orkestriraj napade i brani svoju endzonu!

Madden NFL 24 - Nova sezona, nove taktike. Dominiraj terenom i postavi nove rekorde u NFL svetu.