Najveći dan u istoriji Fortnite naslova - Rekordni broj igrača i sati igranja!

Najveći dan u istoriji Fortnite naslova -  Rekordni broj igrača i sati igranja!
13. novembar 2023. 93 pregleda

Najveći dan u istoriji Fortnite naslova - Rekordni broj igrača i sati igranja!

U svetu gejminga, gde se brojke često mere veličinom igračke zajednice, Fortnite je ponosno stupio na scenu sa najnovijim podatkom koji je oborio sopstveni rekord. Događaj se odigrao 4. novembra 2023. godine, a taj dan će ostati zabeležen kao istorijski trenutak za ovu popularnu igru. Ni manje ni više, nego neverovatnih 44,7 miliona igrača se priključilo Fortnite avanturi, postavši time najveći dan u njegovoj dosadašnjoj istoriji.

Fortnite

Ova impresivna brojka prati već upečatljiv trenutak sa prethodnog dana, 3. novembra, kada je Fortnite zabeležio preko 5 miliona istovremenih igrača. Očigledno je da je ova igra ostala na vrhu svetske gejming scene, privlačeći ne samo stare igrače već i nove generacije zaljubljenika u virtuelne svetove. Službeni Fortnite Twitter profil izrazio je svoje oduševljenje ovim uspehom i zahvalnost igračima:

"Oduševljeni smo odzivom na #FortniteOG. Ovo je bio najveći dan u istoriji Fortnitea sa preko 44,7 MILIONA igrača koji su se priključili i 102 MILIONA sati igre. Svim igračima Fortnitea, OG i novim, HVALA VAM!”

Fortnite

Ovaj rekord dolazi u vreme početka nove sezone Fortnite-a, koja je startovala istog dana. Sa povratkom originalne mape iz Poglavlja 1, klasičnim oružjem i predmetima, Fortnite se trudi da zadrži pažnju svoje globalne publike. Nadalje, procurele informacije sugerišu na moguću saradnju Fortnite i LEGO, koja bi mogla uključivati inovativni sistem za generisanje nasumičnog terena. Ovo je još jedan potez koji potvrđuje da Fortnite ne namerava usporiti, već želi unaprediti igračko iskustvo i oduševiti svoju zajednicu. Iako trenutni rekord za istovremeno igranje i dalje drži Fortnite x Travis Scott događaj sa impresivnih 12,3 miliona igrača, novi rekord od 44,7 miliona igrača u jednom danu pokazuje da je nostalgija, inovacija i kvalitetan gejmplej i dalje ključni faktori koji čine Fortnite neprevaziđenim u svetu gejminga.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.