Fortnite više neće raditi na Windows 7 i 8 operativnim sistemima!

Fortnite više neće raditi na Windows 7 i 8
13. mart 2023. 209 pregleda

Fortnite više neće raditi na Windows 7 i 8 operativnim sistemima!

Nova sezona Fortnite-a je krenula pre par dana i nosi naziv Mega. Ako do sada nisi imao prilike da vidiš kako to izgleda, Epic se ovaj put fokusirao na cyber-punk tematiku, naravno dobijamo nove likove, oružja i vozila, ali i ograničenja kada je reč o operativnim sistemima. U prevodu, ako imaš Windows 10 ili 11, nećeš imati problema sa ovom igrom.

Fortnite

Verujemo da iza ove odluke postoji dosta statistika i testiranja, jer ako samo pogledamo Steam platformu u februaru, skoro 96% korisnika je koristilo Windows 10 ili 11 operativni sistem. Ove brojke se svakako pojavljuju i u Fortnite igri, jer broj korisnika koji ne koristi jedan od ova dva sistema je zanemarljiv. Svakako, znali smo da nas ovo čeka, jer je Epic u decembru najavio upravo ovaj korak.

Ukoliko ti i dalje imaš operativni sistem Windows 7 ili 8, a želiš da igraš Fortnite, Epic je preporučio korišćenje Nvidia GeForce Now cloud gejming servisa. Svakako, uvek imaš opciju da ažuriraš svoj sistem na noviju verziju ili da probaš ovaj naslov na nekoj drugoj platformi!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.