I dalje u punom sjaju - Red Dead Redemption 2 postavlja rekorde 5 godina kasnije!

I dalje u punom sjaju - Red Dead Redemption 2 postavlja rekorde 5 godina kasnije!
13. novembar 2023. 43 pregleda

I dalje u punom sjaju - Red Dead Redemption 2 postavlja rekorde 5 godina kasnije!

Jedan naslov i dalje dominira i oduševljava igrače širom sveta - Red Dead Redemption 2. Nedavno objavljeni finansijski izveštaj od strane Take-Two Interactive otkriva nezapamćen uspeh ovog vesterna pet godina nakon njegovog lansiranja!

RDR2

Od 2018. godine, kada je Red Dead Redemption 2 prvi put stigao na tržište, do danas, igra je prodata u neverovatnih 57 miliona primeraka. Ovo predstavlja impresivno povećanje od 2 miliona kopija samo u poslednjem kvartalu. No, to nije sve. Kada se u obzir uzmu svi naslovi u okviru franšize Red Dead Redemption, ukupna prodaja dostiže neverovatnih 81 milion jedinica širom sveta. Uzbudljiv podatak koji je izazvao pažnju jeste da je Red Dead Redemption 2 u poslednjih pet godina postao drugi najprodavaniji naslov u Sjedinjenim Državama kada se gleda prodaja u dolarima. Ova činjenica baca svetlo na dugovečnost i privlačnost igre, ističući da je popularnost Red Dead Redemption 2 i dalje snažna i stabilna.

RDR2

U poređenju sa Grand Theft Auto V (GTA 5), koji je takođe prodao impresivnih pet miliona kopija između dva kvartala, Red Dead Redemption 2 pokazuje se kao nezaustavljiva sila. GTA 5, kako je navedeno u izveštaju, beleži ukupno preko 410 miliona prodatih primeraka, čime ostaje najprodavanija igra u Sjedinjenim Državama tokom poslednje decenije. Ova vest pruža podstrek svim ljubiteljima Red Dead Redemption serijala i Rockstar Gamesa, pokazujući da je ova igra i dalje živa, dinamična i osvaja srca igrača širom sveta, čak i pet godina nakon svog prvobitnog izlaska.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.