Gears 6 - Hoće li postati prva open-world avantura u serijalu?

Gears 6 - Hoće li postati prva open-world avantura u serijalu?
1. septembar 2023. 67 pregleda

Gears 6 - Hoće li postati prva open-world avantura u serijalu?

Kao dugogodišnji fanovi Gears of War serijala, jedva čekamo da saznamo više o nadolazećem nastavku, Gears 6. Već skoro četiri godine prošle su od izlaska Gears 5 i očekivanja su visoka. Nedavno smo dobili intrigantne informacije koje sugerišu na mogućnost da će Gears 6 biti prva open-world igra u ovom legendarnom serijalu!

Gears 6

Nick 'Shpeshal Nick' Baker, poznat u gejming zajednici, izneo je na XboxEra Podcastu da Gears 6 možda ide korak dalje nego što bismo očekivali. Otvorena igra, ili open world, postala je popularna među igračima širom sveta, jer im omogućava da istražuju široke prostore, biraju svoje puteve i ciljeve i uživaju u slobodi koju takav koncept pruža. Gears of War franšiza nije nepoznata sa promenama i evolucijom, a Gears 5 je već uveo elemente otvorenijeg dizajna u nekim sekvencama igre. Ali da li je moguće da će Gears 6 ići korak dalje i postati potpuna open-world igra? S obzirom na napredak u tehnologiji i najava prelaska na Unreal Engine 5, koji omogućava detaljnija i otvorenija okruženja, šanse su veće nego ikad pre.

Jedan od primera iz Microsoft-ovog portfolija je Halo Infinite, koji je objavljen u novembru 2021. godine. Ovaj naslov je doneo značajne promene u stilu igre, usvajajući model kampanje otvorenog sveta. Igrači su pozdravili ovu promenu, koja im je omogućila da istražuju Halo univerzum na potpuno nov način. Da li će Gears 6 ispratiti primer Halo Infinite i postati open-world igra? Sudeći po informacijama koje smo dobili, to je veoma verovatno. Ovo bi značilo da ćemo imati priliku da potpuno uronimo u Gears svet, istražujemo njegove tajne i borimo se protiv horde Locusta na potpuno nov način.

Gears 6

Dok čekamo zvaničnu potvrdu od strane razvojnog tima, uzbuđenje oko Gears 6 raste iz dana u dan. Očekuje se da će ova igra postaviti nove standarde u serijalu i pružiti nam iskustvo koje ćemo dugo pamtiti. I dok ne znamo tačno šta nas čeka u Gears 6, mogli bismo biti svedoci revolucije u serijalu, jer postoji jaka mogućnost da će postati prva open-world avantura u svetu Gears of War.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.