Horizon Forbidden West dobija masivan DLC sledeće godine!

Game Centar Horizon Forbidden West Blog
11. decembar 2022. 189 pregleda

Horizon Forbidden West dobija masivan DLC sledeće godine!

Pored toga što su Elden Ring i God of War Ragnarok odneli veliki proj pehara na ovogodišnjem događaju The Game Awards, još neki bitne informacije su se pojavile u našem svetu. Naime, Guerrilla Games developeri su povrdili da Horizon Forbidden West dobija masivan DLC, ali samo na PlayStation 5 konzolama. Izgleda da je ipak vreme za konzolu novije generacije, PlayStation 5!

Očekujemo DLC 19.aprtila 2023. godine i nosiće naziv Burning Shores. Ovaj DLC će voditi Alloy u Los Anđeles, gde ćemo imati prilike da vidimo i holivudski znak, ali takođe i to kako je uništen od strane džinovskog robota. Ono što je sve nas malo začudilo, je upravo ta situacija da će se DLC pojaviti samo na PlayStation 5 konzolama, a developeri su objasnili da je u pitanju poprilično velika vizija koju pokušavaju da ostvare, što sa tehničke strane, tako i sa kreativne strane i da su iz tog razloga morali da donesu poprilično tešku odluku i da se usmere samo na stvaranje nezaboravnog iskustva isključimo za PlayStation 5 konzole.

DLC nas vodi takođe i u priču gde će Alloy ići u potragu za svim pretnjama, kako bi ih razrešila. Ako ste ikada hteli da posetite Los Anđeles, sada ćete imati priliku, ali u malo drugačijem pogledu, jer je region Los Anđelesa postao vulkanski arhipelag. Imaćemo priliku da sa njom putujemo u opasan novi region, koji se nalazi južno od zemanja klana Tenakth, sa veoma zanimljivom i ubedljivom pričom. Pojavljivanje novih likova i avantura je neizbežno. Jedva čekamo da vidimo šta nam donosi ova ekskluziva! Ovako nešto možemo da očekujemo:

Horizon-Zero-Forbidden-West-blog

Horizon-Zero-Forbidden-West-blog

Horizon-Zero-Forbidden-West-blog

Horizon-Zero-Forbidden-West-blog

Horizon-Zero-Forbidden-West-blog

Za one koji nisu znali, Forbidden West je nastavak prvog dela Horizon – Zero Dawn (koji je izašao 2017. godine). Ponovo prolazimo priču sa glavnom junakinjom Alloy, dok ona istražuje zabranjeni zapad, a tu svakako spadaju i verzije nekih velikih gradova koji su uništeni, a to su Las Vegas i San Francisko. Fobidden West je izašao ove godine u februaru, a kako vidimo, drugi deo ove igre svakako prati tradiciju, kada je reč o izlascima DLC-jeva. Iako je Forbidden West dobio gomilu ažuriranja u samom startu, kako bi se popravili neki bitni detalji u samoj igri, uz New Game Plus mod, koji očekujemo kasnije tokom sledeće godine, doneće značajne razlike i veliki DLC koji dolazi uz samu igru.

PORUČI SVOJ PRIMERAK!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.