Hellblade 2 - Senuina Saga - Igra koja obećava i izaziva uzbuđenje!

Hellblade 2 - Senuina Saga - Igra koja obećava i izaziva uzbuđenje!
28. septembar 2023. 109 pregleda

Hellblade 2 - Senuina Saga - Igra koja obećava i izaziva uzbuđenje!

Nakon izlaska prvog dela, Ninja Theory je postao deo Xbox Game Studios grupe i brzo su započeli rad na nastavku. Hellblade 2 postao je jedan od najiščekivanijih first-party naslova za Xbox!

Hellblade 2 - Senuina Saga

Iako je igra najavljena još 2019. godine, još uvek nije stigla u ruke igrača. Međutim, nedavno smo dobili nove informacije o igri, uključujući i story trejler, kao i prozor za izlazak koji je zakazan za 2024. godinu. Nedavni tvit studija nagoveštava da je Hellblade 2 sada potpuno igriv od početka do kraja. Ovo je veoma značajna vest, jer bi to značilo da će igra moći da se pojavi u predviđenom roku, što se uklapa u Microsoftovu ponudu za narednu godinu.

Hellblade 2 - Senuina Saga

Ninja Theory je nedavno podelio sliku celog razvojnog tima koji je okupljen kako bi zajedno igrali njihovu sledeću igru. Iako slika ne prikazuje direktno Hellblade 2, čini se da studio ulaže značajan napor u ovu igru, koja je već godinama u razvoju. Ovo, zajedno sa tim da su svi članovi tima uključeni u igranje, sugeriše da je Hellblade 2 postigao značajan napredak i da je sada sposoban da se igra od početka do kraja. Za one koji nisu upoznati sa franšizom, Hellblade 2 donosi impresivne vizuale i duboku atmosferu koja je postala karakteristična za serijal. Nastavljajući priču o Senui, ova igra obećava da će nas ponovo uvući u njeno emotivno putovanje i izazvati uzbuđenje kod svih ljubitelja igara.

Sada, kada znaš da je Hellblade 2: Senuina Saga na pravom putu, pripremi se za nezaboravno iskustvo u svetu ove napete avanture. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.