Rayman se budi - Nova avantura na horizontu?

Rayman se budi - Nova avantura na horizontu?
10. oktobar 2023. 35 pregleda

Rayman se budi - Nova avantura na horizontu?

Da li se sećaš vremena kada nas je naš omiljeni junak, Rayman, vodio kroz čarobni svet sa svojim šarenim prijateljima? Ako se sećaš, imamo sjajne vesti koje će te obradovati! Kreator popularne igre Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Davide Soliani iz Ubisoft Milano, izjavio je nedavno da je više nego voljan da ponovo stvori čuda sa Raymanom.

Rayman

Rayman, taj bezglavi heroj sa šakama i nogama koji se sastoji samo od linija, poslednji put nas je očarao pre punih deset godina u igri Rayman Legends. Onda je, nažalost, nestao sa velikih ekrana, iako su ga neki od nas pratili kroz nekoliko mobilnih avantura. Međutim, izgleda da je vreme da naš omiljeni junak ponovo zasija na velikim ekranima, zahvaljujući entuzijazmu kreativnog tima u Ubisoft Milanu. Davide Soliani nije krio svoje uzbuđenje zbog mogućnosti da stvori potpuno novu Rayman igru. Njegove reči odzvanjaju nadama i očekivanjima svih nas koji smo odrasli uz ovu izuzetno zabavnu franšizu. "Bio bih lud da ne prihvatim tu priliku", rekao je sa sjajem u očima, što nas tera da se nadamo da će Rayman uskoro zakoračiti u potpuno novi svet avanture, smeha i čuda.

Dok još uvek nema zvanične potvrde o novoj Rayman igri, nadamo se da će Ubisoft dati zeleno svetlo ovoj uzbudljivoj ideji. Sa Michel Ancelom, originalnim kreatorom Raymana, koji je napustio Ubisoft pre nekoliko godina, tim u Milanu je spreman da preuzme vođstvo i oživi ovu voljenu franšizu.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.