Gran Turismo 7 u koraku sa filmom - Ažuriranje sa novim automobilima!

Gran Turismo 7 u koraku sa filmom - Ažuriranje sa novim automobilima!
14. avgust 2023. 96 pregleda

Gran Turismo 7 u koraku sa filmom - Ažuriranje sa novim automobilima!

Gran Turismo 7, popularna simulacija trkačkih automobila, nastavlja da se razvija i unapređuje sa novim sadržajem i funkcijama. Tim u Polyphony Digital-u nije odmarao od izlaska igre prošle godine, a najnovije ažuriranje nosi broj 1.36 i donosi uzbudljive dodatke, uključujući i "Gran Turismo filmsko iskustvo".

Kroz zvanični PlayStation Blog, objavljeno je da je dostupno ažuriranje za Gran Turismo 7 koje donosi "sadržaj koji slavi predstojeći Gran Turismo film, dodatne menije u GT Café-u, 4 uzbudljiva nova vozila i mnogo više".

GT 7

Jedan od najupečatljivijih dodataka je Nissan GT-R Nismo GT3 '18, inspirisan nadolazećim filmom "Gran Turismo" produkcije PlayStation Studios. Ovaj film autentično prikazuje priču o igraču Gran Turisma koji je ostvario san postajući pravi trkač automobila. Vozilo će biti dostupno za preuzimanje do 28. septembra, omogućavajući igračima da dožive deo filmskog uzbuđenja unutar igre.

Osim novog automobila, dodat je i poseban "livery" za Nissan GT-R Nismo GT3 '18, omogućavajući igračima da svoje vozilo obuku u stil inspirisan filmom.

Ažuriranje takođe obuhvata i dodatak četiri nova vozila u igri:

  • Chevrolet Corvette (C1) '58
  • Maserati MC20 '20
  • Toyota Ambulance Himedic '21
  • Toyota GR Corolla MORIZO Edition '22

GT 7

Kao što je uobičajeno za ažuriranja, novi sadržaj se ne završava samo na automobilima. Igrači mogu da uživaju u proširenom GT Café-u sa dodatnim menijima i novim "Fire Station" okruženjem za foto režim, omogućavajući im da uhvate svoje najbolje trenutke na stazi!

Ovo ažuriranje jasno pokazuje posvećenost Polyphony Digital-a u pružanju svežeg i dinamičnog iskustva igračima Gran Turismo 7. Kroz uvođenje sadržaja inspirisanog nadolazećim filmom, igrači imaju priliku da još dublje urone u svet trkačkih adrenalina. Ako se trend nastavi, budućnost GT7 obećava još uzbudljivih promena i noviteta!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.