Ghostrunner 2 - Zvanično otkriven datum izlaska i najnovije informacije!

Ghostrunner 2 - Zvanično otkriven datum izlaska i najnovije informacije!
31. avgust 2023. 107 pregleda

Ghostrunner 2 - Zvanično otkriven datum izlaska i najnovije informacije!

Nakon dugog iščekivanja, zvanično je otkriven datum izlaska igre Ghostrunner 2. Ovaj nastavak popularne igre Ghostrunner obećava da će premašiti sva očekivanja fanova!

Ghostrunner 2

Datum izlaska:

Nakon dugo priželjkivanog iščekivanja, datum izlaska za Ghostrunner 2 konačno je otkriven. Igra će zvanično biti dostupna za igrače širom sveta 26. oktobra. Fanovi će moći da uživaju u ovom uzbuđujućem nastavku na PC platformi, PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama.

Curenje informacija i zvanična potvrda:

Iako je prvobitno planirano da se datum izlaska otkrije tokom Gamescom's Opening Night Live, procurele su vesti o Ghostrunner 2. Razvojni tim, zajedno sa izdavačkom kompanijom 505 Games, odlučio je reagovati na curenje informacija tako što su zvanično potvrdili datum izlaska. U saopštenju, 505 Games je šaljivo napisao: "Uprkos našim najboljim ninja veštinama, nismo mogli zaustaviti procurele vesti o Ghostrunner 2."

Ekskluzivni bonus:

Igrači koji se odluče za pre-order Ghostrunner 2 imaće priliku da osvoje ekskluzivne bonuse. To uključuje Red Eye Dragon i Golden Traditional mačeve i rukavice. Oni koji žele dodatnu dozu stila i snage u igri, moći će da kupe ove bonuse i naknadno. Za one koji žele pravu prednost, Brutal izdanje igre omogućiće im pristup igri čak 48 sati pre ostalih igrača.

O Ghostrunner 2:

Ghostrunner 2 je zvanično najavljen tokom PlayStation Showcase-a u maju 2023. Ovaj nastavak obećava da će podići letvicu akcione igre na viši nivo. Sa svojom karakterističnom kombinacijom brze akcije, izazovnih platformskih elemenata i napete priče, Ghostrunner 2 će zasigurno zadovoljiti i najzahtevnije igrače.

Ghostrunner 2

Za sve fanove Ghostrunner franšize, 26. oktobar će biti dan koji se s nestrpljenjem iščekuje. Otkriven je zvaničan datum izlaska, a sa njim dolazi i niz uzbudljivih bonusa za one koji su spremni da zarone u svet brze akcije, avanture i adrenalina. Ghostrunner 2 obećava da će isporučiti sve što se očekuje od nastavka jedne od najomiljenijih igara. Spremi se da preuzmeš kontrolu nad moćnim Ghostrunnerom i zakoračiš u svet pun izazova i uzbuđenja!

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.