Football Manager revolucija - Ženski fudbal stiže u FM25!

Football Manager revolucija - Ženski fudbal stiže u FM25, a fanovi su oduševljeni novim funkcijama!
24. jul 2023. 54 pregleda

Football Manager revolucija - Ženski fudbal stiže u FM25!

Pripremi se za revolucionarne promene u omiljenoj fudbalskoj simulaciji! Sports Interactive (SI) najavio je da će Football Manager 25 (FM25) doneti dugoočekivani ženski fudbal u igru. Ova velika promena, najavljena još 2021. godine, zahtevala je ogroman napor, ali će konačno postati stvarnost sledeće godine, kada se očekuje izlazak FM25.

Studio koji stoji iza ovog popularnog serijala rešio je da posveti ženskom fudbalu jednaku pažnju kao i muškom sportu, što znači detaljno prikupljanje podataka, uzimajući u obzir fizičke razlike i pravila koja važe u ženskom fudbalu. Ovo je zahtevalo strpljenje i vreme, ali SI je potvrdio da će sledeće izdanje FM25 doneti potpuno novo iskustvo igračima koji će moći da uživaju u vođenju i upravljanju ženskim fudbalskim timovima.

Ali to nije sve! FM25 će biti značajna prekretnica za franšizu, jer će Sports Interactive preći na Unity Engine. Ovo će omogućiti igračima "veću grafičku moć u svim formatima", što će rezultovati boljim iskustvom praćenja utakmica i unapređenim animacijama. Kako je najavio Majls Džejkobson, menadžer studija, korisnički interfejs igre će takođe doživeti temeljne promene, kako bi se obezbedila fluidnost i intuitivnost.

Sports Interactive je već planirao revolucionarnu tehnologiju za FM22, ali zbog pandemije, planovi su odloženi, a fokus je preusmeren na svakogodišnje izdanje igre. Međutim, FM23 je ostvario neverovatan uspeh, sa više od 5 miliona igrača, zahvaljujući lansiranju na Apple Arcade servisu i PlayStation 5 konzolama. SI je svestan da su neki igrači bili razočarani nedostatkom unapređenja u prošlim izdanjima, ali tim koji radi na igri se proširio, kako bi osigurao da FM24 donese značajna poboljšanja.

A za sve fanove koji su godinama tražili ovu mogućnost, konačno će biti ispunjeno - prenošenje progresa! Sa izlaskom FM24 u novembru ove godine, igrači će moći lako da nastave svoju sezonu iz FM23, a Džejkobson obećava da će isto biti moguće i kada izađe FM25.

Uzbudljive promene i novi sadržaji čekaju nas u Football Manager 25, a sa dolaskom ženskog fudbala, igra postaje još raznovrsnija i autentičnija. Prati najnovije informacije o FM25 i budi spreman za avanturu u svetu fudbalskog menadžmenta koja će nas oduševiti! Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.