EA otkriva Cliffhanger Games, novi studio koji radi na igri Black Panther!

EA otkriva Cliffhanger Games, novi studio koji radi na igri Black Panther!
24. jul 2023. 95 pregleda

EA otkriva Cliffhanger Games, novi studio koji radi na igri Black Panther!

Uzbudljive vesti stižu iz sveta video igara! EA je konačno otkrio novi studio pod imenom Cliffhanger Games koji će biti smešten u Seattlu. Ovaj AAA tim će se baviti razvojem originalne igre trećeg lica, sa jednim igračem, bazirane na Marvelovoj franšizi Crni Panter (Black Panther). Ovo je još jedan korak ka proširenju Marvelovog univerzuma u svetu video igara, nakon što smo prethodno saznali da EA-ov studio Motive radi na igri inspirisanoj likom Iron Man.

Dugoočekivani projekat Cliffhanger Games-a je pokrenut pod rukovodstvom Kevina Stephensa, nekadašnjeg potpredsednika i rukovodioca studija Monolith Productions. Stephens ističe da je studio Cliffhanger Games osnovan na temeljima raznolikosti, saradnje i osnaživanja.

Black Panther igra

"Želimo da naša igra omogući igračima da osete šta znači biti dostojan Black Panther-a na jedinstven način, kroz priču koja ih vodi kroz neverovatni svet ovog junaka. Upravo zato želimo da Cliffhanger Games osnaži svakog člana našeg tima, kako bismo zajedno doneli ovaj neverovatan svet u život." - Stephens.

Iako je razvoj igre još u početnoj fazi i predstoji dug put do njenog završetka, studio već okuplja iskusne veterane koji su radili na naslovima poput Middle-earth: Shadow of Mordor, Halo Infinite, God of War i mnogim drugim. Takođe, Cliffhanger Games će sarađivati sa Marvelovim timom za igre kako bi osigurali da svaki aspekt Wakande, njenih tehnologija i junaka, kao i originalna priča koju su sami osmislili, budu izgrađeni sa pažnjom i autentičnošću koju svet Black Panther-a zaslužuje.

Black Panther igra

Ova vest je dočekana sa oduševljenjem širom gejming zajednice, a posebno među ljubiteljima Marvelovih stripova i filmova. Činjenica da će igra biti razvijena od strane iskusnog AAA tima i da će biti posvećena poštovanju identiteta Black Panther-a dodatno podstiče uzbuđenje za ovaj nadolazeći naslov. Dok čekamo da se sazna više detalja o samoj igri, ostaje nam da pratimo razvoj projekta od strane Cliffhanger Games-a i da vidimo kako će se ovaj studio uklopiti u bogati Marvelov univerzum.

Nestrpljivo iščekujemo svaku nadolazeću informaciju o ovoj igri i verujemo da će nas oduševiti svojom autentičnošću i maestralnim dizajnom, upotpunjujući tako bogatu kolekciju Marvelovih video igara.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.