Da li je Remake Assassin's Creed Black Flag za nove generacije konzola u razvoju?

Da li je Remake Assassin's Creed Black Flag za nove generacije konzola u razvoju?
5. jul 2023. 77 pregleda

Da li je Remake Assassin's Creed Black Flag za nove generacije konzola u razvoju?

Poslednje vreme je bilo prilično neobično za fanove igre Assassin's Creed IV: Black Flag naslova. To je jedna od najpopularnijih igara u serijalu Assassin's Creed-a iz dobrih razloga i fanovi su godinama molili za nastavak i remake ove igre.

Ranije ove godine, jedna od tih želja je donekle ispunjena na nekonvencionalan način - online je objavljena WEBTOON serija pod nazivom Assassin's Creed: Forgotten Temple. Ubisoft je potvrdio da je ova serija direktni nastavak Black Flag-a, jer nastavlja priču Edwarda Kenveya - ovog puta duž obala jugoistočnih azijskih mora, dok kreće na putovanje u potrazi za komadima Edena. Svakako zanimljiva koncepcija, ali s obzirom na to da nije u obliku video igre, verovatno nije bio nastavak o kojem su se fanovi nadali čitavu deceniju.

AC 4 Black flag remake

Sada se ipak javljaju izveštaji da je remake Black Flag-a za nove generacije konzola u pripremi, što bi sigurno pomoglo da se nadoknadi bilo kakvo razočaranje fanova zbog Forgotten Temple-a. Kotaku izveštava da, prema informacijama od dva anonimna izvora, remake je trenutno u razvoju, ali neće biti završen nekoliko godina, jer je još u "najranijim fazama" razvoja. Navodno, tim u Ubisoft Singapuru je uključen u projekat - isti studio koji trenutno radi na dugo odlaganom akciono-avanturističkom piratskom naslovu Skull and Bones.

Trenutno, Ubisoft još uvek nije zvanično potvrdio ove tvrdnje, pa ih treba uzeti sa rezervom za sada. Već znamo da kompanija radi na nekoliko drugih Assassin's Creed igara - pored Mirage-a, koji izlazi ove jeseni, u pripremi su i igre pod imenom Jade i imenom Red (naslovi su smešteni u drevnu Kinu i feudalni Japan), koje će dovesti serijal u dva okruženja koja su fanovi željno iščekivali godinama.

Uzbudljive vesti za fanove Assassin's Creed serijala! Prema izveštajima, remake Assassin's Creed Black Flag za nove generacije konzola je u razvoju. Iako još uvek nije zvanično potvrđeno, ova vest pruža nadu da ćemo ponovno doživeti avanture Edwarda Kenveya na modernijim platformama. Dok čekamo više informacija od Ubisofta, imamo mnogo drugih zanimljivih Assassin's Creed naslova na horizontu koji će sigurno oduševiti fanove ovog serijala!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.