DualSense magija - Quantum Error donosi unikatno igračko iskustvo na PS5 konzolama!

DualSense magija - Quantum Error donosi unikatno igračko iskustvo na PS5 konzolama!
27. septembar 2023. 106 pregleda

DualSense magija - Quantum Error donosi unikatno igračko iskustvo na PS5 konzolama!

Spremi se za uživanje u jednom od najiščekivanijih horor naslova - Quantum Error. Ovaj kosmički horor FPS obećava da će nas odvesti na jezivu avanturu i sada znamo nešto više o ekskluzivnim karakteristikama koje će biti dostupne samo na PlayStation 5 konzoli.

Quantum Error

DualSense magija

Prva bitna informacija je da će Quantum Error iskoristiti DualSense kontroler u potpunosti. Ovo je prva naznaka ove kosmičke horor igre od kada je tim TeamKill Media konačno postavio datum izlaska za 3. novembar na PlayStation 5 konzoli.

Zvuk iz budućnosti

Quantum Error će takođe koristiti tehnologiju Tempest 3D Audio koja je ugrađena u najnoviju PlayStation konzolu. Ova tehnologija obećava da će ti pružiti zvučno iskustvo kakvo do sada nisi doživeo. Ona se oslanja na AMD GPU unutar PS5 konzole, što znači da je ova vrsta zvučne tehnologije dostupna samo na Sony konzoli.

Quantum Error

Ekskluzivnost Haptic Feedback

Jedna od najuzbudljivijih karakteristika Quantum Error igre je njena sposobnost da koristi Haptic Feedback tehnologiju DualSense kontrolera. Ova tehnologija omogućava ti da osetiš sve, od trnjenja vatre do osećaja kretanja vatrogasnog sekira kroz precizno podešene vibracije.

Šta to znači za igrače?

Dok vlasnici PS5 konzole mogu uživati u ovim ekskluzivnim karakteristikama, igrači na PC-ju i Xbox Series X/S konzolama možda će se pitati da li će imati pristup sličnim iskustvima. Za sada, nema naznaka da će TeamKill Media ponuditi alternativu u vidu Dolby Atmos podrške za PC i Xbox igrače.

Quantum Error izlazi 3. novembra za PS5 konzole, a portovi za PC i Xbox Series X/S su takođe u razvoju. Ova igra obećava da će nas povesti na uzbudljivo i jezivo putovanje, a ekskluzivne karakteristike za PS5 igrače čine je još primamljivijom. Budi spreman da zaroniš u kosmički horor svet Quantum Errora i osetiš svaki trenutak uz DualSense kontroler i tehnologiju Tempest 3D Audio. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.