Bethesda i tajni projekat - Star Wars ili Marvel?

Bethesda i tajni projekat - Star Wars ili Marvel?
27. septembar 2023. 58 pregleda

Bethesda i tajni projekat - Star Wars ili Marvel?

Bethesda, poznata po svojim epskim igrama, drži nas u neizvesnosti sa tajanstvenim projektom koji je deo Disney sveta. Dok su već najavili Indiana Jones igru, čini se da Bethesda ima još jedno veliko iznenađenje u pripremi, a šuška se da je povezano sa Disney franšizom.

Bethesda

Star Wars na horizontu?

Prema informacijama sa XboxEra foruma, Bethesda radi na još jednom Disney projektu, a spekuliše se da bi to mogao biti novi Star Wars naslov. S obzirom na prethodni uspeh Indiana Jones igre, koja je stvorena u saradnji sa LucasFilm, nije teško zamisliti da je Bethesda dobila zeleno svetlo za kreiranje Star Wars igre.

Mandalorian ili Marvel?

Decenijama unazad, šuška se o Star Wars igri zasnovanoj na popularnoj seriji The Mandalorian. Sa velikim interesovanjem publike, Disney i LucasFilm bi mogli da planiraju da iskoriste ovu priliku. Alternativno, drugi Disney projekat koji se spominje možda pripada Marvel univerzumu.

Misterija igre

Još uvek nismo sigurni koji studio radi na ovom tajnom projektu. Ako je u pitanju Star Wars igra, mnogi fanovi se nadaju da će Arkane Studios biti zadužen za nju. Njihov stil imerzivnih simulacija osvaja srca igrača i kombinacija tog stila sa Star Wars svetom bi mogla biti spektakularna.

Bethesda nas drži u napetosti, ali jedno je sigurno - bilo da je u pitanju Star Wars ili Marvel, očekuje nas još jedna epska avantura iz ovog talentovanog izdavača. Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.