Pripremite se za jun, jer nam stiže Diablo 4!

Diablo 4
13. decembar 2022. 254 pregleda

Pripremite se za jun, jer nam stiže Diablo 4!

Nećemo još dugo čekati, jer Blizzard je najavio da nam 6. juna sledeće godine stiže novi Diablo 4! Naravno, postojaće mogućnost i igranja bete, ali za to svakako i dalje čekamo dodatne informacije. Svi oni moji budu preorderovali svoj primerak će moći i ranije da krenu sa igranjem. 

Ko je počeo da odbrojava dane?

Novina koja nas očekuje sledećeg juna je svakako Blizzardov pokušaj ubacivanja akcionog RPG-ja u otvoreni svet. Neki igrači su čak imali i prilike da igraju betu ove igre, koju je Blizzard pokrenuo pre par nedelja. Prvi put smo dobili informacije o novom Diablo naslovu 2019. godine i od tada Blizzard nam daje informacije u sitnim merama. Ko voli, mora da čeka!

Potvrđeno je da će igra imati kompletno prilagodljive karaktere i opremu i da ćemo dobiti 5 klasa: Barbarian, Sorceress, Rogue, Druid i Necromancer. Uz Diablo će ići i Battle Pass, a Blizzard je potvrdio da će ova verzija igre imati samo kozmetičke sitnice. Da li će igra biti laka? Sve zavisi od toga koliki ste fan Diablo igara, ali verujemo da će svakako biti zanimljiva za igranje.

Diablo 4

Diablo 4

Diablo 4

Diablo 4

Diablo 4

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.