Assassin's Creed: Codename Red - Putovanje u feudalni Japan 2024. godine!

Assassin's Creed: Codename Red - Putovanje u feudalni Japan 2024. godine!
26. jul 2023. 149 pregleda

Assassin's Creed: Codename Red - Putovanje u feudalni Japan 2024. godine!

Nedavno je jedan zaposleni iz ove renomirane kompanije otkrio da ćemo se uskoro uputiti na uzbudljivo putovanje u feudalni Japan sa igrom pod nazivom Assassin's Creed: Codename Red. Kako je najavljeno, ova nova igra će nas povesti na avanturu u Japanu, a njen izlazak se očekuje u 2024. godini.

Novi Assassins Creed

Otkriće na LinkedIn-u

Otkriće je prvo primećeno na društvenoj mreži LinkedIn gde je jedan od zaposlenih u marketingu Ubisoft-a tražio sponzorske partnere za igru Assassin's Creed: Codename Red. U objavi je igra opisana kao "najveći blokbaster za 2024. godinu", što nas je dodatno uzbudilo za ono što nas očekuje u ovoj epskoj avanturi.

Feudalni Japan - Novo okruženje za Assassin's Creed

Codename Red će nas smestiti u feudalni Japan, donoseći potpuno novo i intrigantno okruženje u Assassin's Creed svetu. Ova verzija igre će biti razvijena od strane Ubisoft Quebec, koji je poznat po igrama poput Assassin's Creed Odyssey i Immortals: Fenyx Rising. Prema obećanjima, Codename Red će biti "naredni vrhunski premijum naslov" u serijalu i predstavljaće "budućnost open-world RPG igara" kompanije Ubisoft.

Obećavajuća budućnost serijala

Ubisoft ima velike planove za Assassin's Creed franšizu, a Codename Red igra ključnu ulogu u njihovim ambicijama. Sa velikim akcentom na open-world RPG iskustvu, ova igra će pružiti igračima bogatstvo sadržaja, dublje narativne zaplete i impresivnu akciju, koje su već postale prepoznatljive za ovu franšizu.

Bagdad i Assassin's Creed Mirage

Pre nego što nas Codename Red odvede u feudalni Japan, igrači će moći da uživaju u igri Assassin's Creed Mirage koja nas vodi na istraživanje istorije Bagdada. Ova igra će se fokusirati na fiktivnu priču smeštenu unutar zidina ovog legendarnog grada, omogućavajući nam da saznamo više o stvarnoj istoriji dok istražujemo fascinantne avanture.

Novi Assassins Creed

Assassin's Creed Mirage će biti objavljen 12. oktobra ove godine, a mi ti preporučujemo da što pre rezervišeš svoj primerak!

Assassin's Creed: Codename Red obećava nam nezaboravno iskustvo u feudalnom Japanu, donoseći nam novu dimenziju avanture u ovom epskom svetu. Očekujemo da će Ubisoft Quebec opravdati svoj ugled i isporučiti nam naredni vrhunski premijum naslov u serijalu.

Dok čekamo da se upustimo u ovu uzbudljivu avanturu, Assassin's Creed Mirage će nas zabaviti i približiti nam intrigantne tajne Bagdada!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.