Apex Legends napokon dobija timski Deathmatch!

Apex Legends napokon dobija timski Deathmatch
8. februar 2023. 144 pregleda

Apex Legends napokon dobija timski Deathmatch!

Po prvi put od kada je lansiran u februaru 2019. – tačno pre četiri godine – Apex Legends dobija režim timskog meča na smrt. Respawn je rekao da je timski Deathmatch „bio najtraženiji režim u našoj zajednici“, zbog čega bi se mogli zapitati zašto je trebalo toliko dugo da se desi, ali bolje ikad nego nikada: novi režim će stići sledeće nedelje sa početkom sledeće sezone Apex Legends-a, pod nazivom Revelry.

Apex Legends

Team Deathmatch u Apex-u zvuči kao prilično jasna interpretacija režima. Imaće igru 6v6 sa brzim ponovnim pojavljivanjem, prema Kotaku-u: Prvi tik koji postigne 30 ubistava pobeđuje u rundi, prvi tim koji uzme dve runde pobeđuje meč. Režim će biti vremenski ograničen što znači da će biti dostupan samo prve tri nedelje nove sezone, ali dobra vest je da će igrači nastaviti da imaju pristup njemu i nakon toga kroz novu „listu za reprodukciju stalnih režima“ pod nazivom Mixtape, koji će sadržati rotaciju timskih Deathmatch, Gun Run i Control režima.

Pomalo neobično, Apex ove sezone neće dobiti novog heroja. Umesto toga, programeri "remasteruju" postojeće likove i sistem klasa. Biće pet klasa po prerađenom sistemu, od kojih svaka ima „smislenu, jedinstvenu prednost“:

  • Assault
  • Recon
  • Skirmisher
  • Controller
  • Support

Takođe će biti nerfova i poboljšanja primenjenih na različite likove kada sledeća sezona krene, ali Respawn je naveo da će Lifeline, Seer i Wraith biti među likovima koji se menjaju. Iako neće biti nove Legende u Revelry-ju, postojaće novo energetsko oružje pod nazivom Nemesis. „Nadamo se da ćemo videti ove potencijalno omiljene rezerve kao što su R-301 i Flatline“, rekao je Respawn.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.