Valorant na konzolama - Revolucija u svetu FPS igara!

Valorant na konzolama - Revolucija u svetu FPS igara!
26. mart 2024. 16 pregleda

Valorant na konzolama - Revolucija u svetu FPS igara!

Ako si u poslednje vreme u svetu gejminga, verovatno si čuo za Valorant - FPS naslov koji je osvojio srca miliona igrača širom sveta. Razvijen od strane Riot Games studija, istih tvoraca koji su nam doneli legendarnu League of Legends igru, Valorant je brzo postao omiljena destinacija za ljubitelje konkurentnih pucačina na PC platformi. Ali, da li si znao da Riot planira da Valorant donese i na konzole?

Valorant na konzolama - Revolucija u svetu FPS igara!

Prema izveštaju Kingdom Laboratories, čini se da se Valorant sprema za multiplatformski izlazak, što uključuje PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, pa čak i iOS/Android uređaje. Ovo bi moglo značiti da ćeš uskoro moći da uživaš u ovoj uzbudljivoj igri na tvojoj omiljenoj konzoli ili mobilnom uređaju. Ideja o Valorantu na konzolama otvara mnoga pitanja i mogućnosti. S obzirom na to da je Valorant zahtevna igra koja zahteva preciznost i brze reakcije, kako će se kontroleri nositi sa ovim izazovom? Iako je Valorant tradicionalno bio fokusiran na PC platformu i kontrolu miša i tastature, dolazak na konzole zahtevaće prilagođavanje u smislu upravljanja.

Valorant na konzolama - Revolucija u svetu FPS igara!

Jedna od ključnih stvari koju će Riot morati da reši je podrška za crossplay. Uvođenje multiplatformske verzije Valoranta znači da će igrači sa različitih platformi moći da igraju zajedno. Ali kako će se osigurati da su mečevi fer i izbalansirani? Ovo će biti izazov koji će Riot morati pažljivo da reši kako bi osigurao optimalno iskustvo za sve igrače. Uzimajući u obzir da Valorant zahteva vrlo malo hardvera za igranje, port za konzole ne bi trebalo da bude previše velik. Sa podrškom za crossplay, igrači će imati priliku da se takmiče sa svojim prijateljima bez obzira na platformu koju koriste.

Dolazak Valoranta na konzole donosi veliku promenu u gejmingu. Prati naš blog za više informacija, a do tada, obezbedi svoju konzolu na vreme!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.