TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Tears of the Kingdom!

TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Tears of the Kingdom!
22. april 2024. 5 pregleda

TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Tears of the Kingdom!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nije samo jedna od najboljih igara iz 2023. godine, već je možda i jedna od najboljih igara ikada napravljenih. Ovaj legendarni serijal koji je stvorio Nintendo uvek uspeva da nadmaši svaku igru koju izbaci sa još boljom. Fantasy RPG-ovi su očigledno vrlo popularni u svetu video igara, što dovodi do velikog broja igara sličnih Tears of the Kingdom naslovu. Ipak, neke igre su bolje od drugih, što čini ovu listu teškom za sastavljanje. Mi smo napravili listu od pet najboljih igara koje moraš da igraš, ako ti se svideo Tears of the Kingdom naslov!

TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Tears of the Kingdom!

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Ovo je očigledan izbor za najbolju igru sličnu Tears of the Kingdom naslovu. Ne samo što je Tears of the Kingdom nastavak Breath of the Wild, već obe igre imaju gotovo iste mehanike i mapu.
  2. Elden Ring - Pobednik nagrade za igru godine 2022. godine, Elden Ring se odmah našao na listi kao jedan od najvećih fantasy RPG-ova svih vremena. Ova igra je ogromna, a napravili su je George R. R. Martin i Hidetaka Miyazaki (tvorac Dark Souls naslova). Elden Ring je epska avantura koju, ako voliš Tears of the Kingdom, moraš da imaš u svom životu.
  3. The Witcher 3 - Ne možeš da diskutuješ o epskim srednjovekovnim fantasy igrama, a da ne spomeneš The Witcher 3. Jedna od najvećih sličnosti ove igre sa Tears of the Kingdom naslovom je što i Link i Geralt vode borbe protiv čudovišta. Međutim, The Witcher 3 naslov je dosta mračnija igra od Tears of the Kingdom. The Witcher 3 je savršena igra za one koji traže avanturu otvorenog sveta.
  4. Shadow of Mordor - Popularni Lord of the Rings naslov, Shadow of Mordor, je još jedna sjajna video igra koja deli karakteristike sa Tears of the Kingdom naslovom. Smeštena u fiktivni svet Srednje Zemlje, ova igra stavlja tvog lika protiv orka, čudovišta i još mnogo toga. Iako je Shadow of Mordor mnogo mračniji od Tears of the Kingdom naslova, definitivno deli dovoljno sličnosti da ih nazovemo sličnima.
  5. The Elder Scrolls V: Skyrim -  Možda nema slične mehanike borbe kao Tears of the Kingdom, ali je to definitivno igra koja najviše podseća na Nintendo naslove. Obe igre su smeštene u srednjovekovni fantasy svet, što čini Skyrim odličnim izborom za sve one koji vole Zeldu.

TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Tears of the Kingdom!

Da li si ti igrao sve ove naslove?

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.