Ako počinješ da igraš Fallout 76, ovo su saveti za tebe!

Ako počinješ da igraš Fallout 76, ovo su saveti za tebe!
22. april 2024. 12 pregleda

Ako počinješ da igraš Fallout 76, ovo su saveti za tebe!

Fallout je trenutno veoma popularan. Televizijska serija je upravo puštena i dočekana je izuzetno pozitivno. Fallout 4 ima nadogradnju za sledeću generaciju, a Fallout 76 ima više igrača nego ikad ranije. Fallout 76 je podložan stalnim nadogradnjama koje održavaju igrače i brojke prisutnih. Međutim, novi igrači stalno ulaze u ovaj višeigrački ekosistem. S tim na umu, sastavili smo listu najboljih Fallout 76 saveta i trikova kako bismo ti pomogli da započneš svoje putovanje u Appalach-iju.

Ako počinješ da igraš Fallout 76, ovo su saveti za tebe!

  1. Nemoj da se bojiš - U Fallout 76 naslovu, primetićeš da često umireš - ali ne boj se zbog toga. Sve što ćeš izgubiti kada umreš je tvoj junk, a čak i tada možeš trčati nazad do mesta gde si pao i ponovo ga pokupiti.
  2. Fokusiraj se na tvoj build - Perk sistem u Fallout 76 naslovu radi drugačije u odnosu na onaj koji se nalazi u Fallout 4 (ili bilo kojoj drugoj Fallout igri pre toga). U ovom naslovu postoji ograničeni broj perkova koje možeš opremiti i prilagođava se tome kako igraš i doživljavaš igru. Svaka perk kartica je važna, zato se fokusiraj na svoj build od samog početka.
  3. Uživaj u svetu koji se nalazi oko tebe - Postoji mnogo World Events događaja koji će se pojavljivati dok istražuješ Appalach-iju i bilo bi dobro da učestvuješ u svakom od njih. Čak i ako samo malo doprineseš događaju, dobićeš nagrade za to. Sa tim na umu, budi oprezan koliko daleko istražuješ - što više ideš na istok, mapa postaje teža, kao i njeni mutirani stanovnici.
  4. Uvek gledaj da imaš prednost - Uključi Damage Numbers u meniju postavki igre da bi video gde su slabe tačke na neprijateljima. One će biti označene narandžastim brojevima, dok će standardne tačke biti obeležene belim brojevima. Ovo ti može pomoći da naučiš najbrži način da pobediš neprijatelje.
  5. Ne moraš sa svima da se boriš - Nema poente boriti se sa drugim igračima - pogotovo kada si nov u igri. Ovo je jedan od najboljih Fallout 76 starter saveta koji možemo da ti ponudimo, jer ako prouzrokuješ probleme, bićeš veoma brzo na zemlji.
  6. Nadogradi svoje iskustvo - Pametno je investirati u Fallout 76-ov premijum pretplatnički servis: Fallout 1st. Ovo će ti otključati novi svet mogućnosti, uključujući kapljice u igri, ekskluzivne predmete, unapređene funkcije za smeštanje i izgradnju baze i druge korisne beneficije. Ovo ti preporučujemo samo ako planiraš da posvetiš dosta vremena ovom naslovu.
  7. Igraj igru - Možda zvuči kao jedan od najočiglednijih saveta za početak u Fallout 76 igri ikada, ali zapravo igraj igru. To znači da treba da uživaš u glavnoj kampanji, sporednim misijama, dnevnim zadacima i svemu ostalom. Levelovaćeš se brže, otključaćeš jedinstveno oružje i opremu i što je najvažnije, uživaćeš maksimalno u ovom naslovu.
  8. Upravljaj svojom težinom- Sve ima svoju težinu u Fallout 76 naslovu, čak i dokumenti i municija. To znači da ćeš morati da upravljaš inventarom, baciš višak predmeta koji ti ne trebaju, odbiješ da pokupiš apsolutno sve i da se rešiš municije koja ne odgovara tvom oružju.
  9. Pronađi svoje ljude - U Fallout 76 naslovu, postoji velika zajednica koja podržava igru i mnogi igrači su voljni da pomognu drugima. Sa tim na umu, pokušaj da se pridružiš zajednici ili da se povežeš sa drugim igračima u igri. Ovo je pre svega multiplayer naslov, i iako možeš da ga igraš sam, mnogo je bolje kada se igra sa prijateljima.
Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.