The Crew Motorfest - Besplatna probna verzija daje igračima 5 sati potpune akcije!

The Crew Motorfest - Besplatna probna verzija daje igračima 5 sati potpune akcije!
23. avgust 2023. 52 pregleda

The Crew Motorfest - Besplatna probna verzija daje igračima 5 sati potpune akcije!

Ubisoft je pripremio pravu poslasticu za ljubitelje trkačkih igara - The Crew Motorfest stiže sa neodoljivom ponudom! Treća igra u popularnom The Crew serijalu, koja je zakazana za izlazak 14. septembra, donosi ne samo uzbuđenje brze vožnje i akcije na asfaltu, već i priliku da se uroni u svet igre potpuno besplatno!

The Crew Motorfest

Potvrđeno je da će The Crew Motorfest ponuditi besplatnu probnu verziju od samog dana izlaska. Ova uzbudljiva mogućnost omogućiće igračima da se upuste u adrenalin trke od 14. do 17. septembra. Ali to nije sve - tokom ovog probnog perioda, igrači će moći da uživaju u prvih pet sati igre apsolutno besplatno! Ova prilika je idealna za sve ljubitelje trkačkih igara da istraže sve čari koje The Crew Motorfest donosi. Uz pet sati neprekidne akcije, igrači će dobiti pravu sliku o uzbuđenju vožnje, izazovima trka i neverovatnim trkačkim automobilima koje igra nudi.

Ono što čini ovu ponudu još primamljivijom jeste mogućnost da sav napredak i predmeti sakupljeni tokom ovih pet časova budu sačuvani ukoliko se igrači odluče za kupovinu punog izdanja igre. To znači da se sav trud i vreme koje su uložili tokom besplatne probne verzije neće izgubiti - biće preneti u punu verziju igre, omogućavajući im da nastave svoju trkačku karijeru tačno gde su stali.

The Crew Motorfest

The Crew Motorfest obećava da će doneti uzbuđenje, brzinu i nezaboravno iskustvo vožnje. Sa ovom jedinstvenom ponudom za besplatnu probnu verziju, Ubisoft daje igračima priliku da se u potpunosti prepuste ovom trkačkom svetu pre nego što donesu odluku o kupovini. Zabeleži datume - od 14. do 17. septembra, pripremi se za nepregledne staze i adrenalin koji samo trke mogu pružiti!

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.