Master Chief dolazi u Rainbow Six Siege - Igra se transformiše u crossover spektakl!

Master Chief dolazi u Rainbow Six Siege - Igra se transformiše u crossover spektakl!
23. avgust 2023. 109 pregleda

Master Chief dolazi u Rainbow Six Siege - Igra se transformiše u crossover spektakl!

Ubisoftov Rainbow Six: Siege donosi novo uzbuđenje svojim vernim igračima dok se sprema da ugosti još jedan neverovatan crossover. Nakon raznovrsnih i neobičnih gostujućih likova poput Pickle Ricka, 2B iz NieR: Automata i legendarnih zvezda rvanja The Undertakera i Becky Lynch, igrači će uskoro moći da dočekaju Master Chiefa iz ikoničnog Halo serijala!

Master Chief dolazi u Rainbow Six Siege

Iako Ubisoft zvanično nije potvrdio ovu senzacionalnu najavu, Xbox-ov orientisani Twitter nalog Klobrille podelio je video snimak modela Master Chiefa unutar Rainbow Six: Siege, uz poruku "Master Chief dolazi u Rainbow Six Siege!" Ovaj novi crossover će se manifestovati kroz specijalni skin za lika Sledge, a to možemo videti po opremljenom čekiću. Ali to nije sve - uz sam skin, igrači će dobiti i simpatični Cortana charm, dodajući poseban šarm ovom crossoveru i osvežavajući doživljaj igre.

Iako je Rainbow Six: Siege prvobitno bio prepoznatljiv po svojoj ozbiljnosti i taktičkom pristupu, tokom godina je postao igra sa sve šarenolikijim rosterom crossover likova. Ova nova promena, donoseći Master Chiefa u igru, sigurno će dodati dodatnu dozu uzbuđenja i privući i Halo fanove da se pridruže Rainbow Six zajednici. Svedoci smo da su Pickle Rick, The Undertaker i drugi nepobitno utemeljeni u svetu Siegea, a Master Chief se bez sumnje pridružuje ovom raznovrsnom timu. Pitanje koje sada intrigira mnoge je da li će ovaj trend nastaviti i da li ćemo možda videti neke PlayStation likove u igri u budućnosti.

Master Chief dolazi u Rainbow Six Siege

Dok čekamo da ova neodoljiva promena stigne u igru, fanovi i igrači Rainbow Six: Siege-a mogu da se raduju novim horizontima koje crossover likovi donose. Ova igra, koja je već dugo omiljena među taktičkim FPS entuzijastima, sada će dodati još jedan sloj raznolikosti, obećavajući svežu i uzbudljivu igračku avanturu. Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.