Red Dead Redemption Remaster - Povratak u Divlji Zapad sa novim sjajem!

Red Dead Redemption Remaster - Povratak u Divlji Zapad sa novim sjajem!
22. avgust 2023. 132 pregleda

Red Dead Redemption Remaster - Povratak u Divlji Zapad sa novim sjajem!

Najava Red Dead Redemption Remastera uzbuđuje gaming svet, dok Rockstar najavljuje svoj povratak u Divlji Zapad sa unapređenim verzijama ove ikonične igre. Ovaj dugoočekivani remaster obećava igračima novu perspektivu na priču koja je osvojila srca mnogih, donoseći modernizovanu grafiku i potencijalno nove mogućnosti!

Red Dead Redemption Remaster

Decenijama su se širile glasine o povratku Red Dead Redemption-a, ali sada se čini da su sva ta nagađanja dobila potvrdu u poslednjim mesecima. Nedavno je odbor za ocenjivanje i administraciju igara Južne Koreje dao pozitivnu ocenu za novu verziju igre. Ovo intrigantno ažuriranje nam govori da ćemo uskoro imati priliku da ponovo zaživimo avanturu Divljeg Zapada ili da se suočimo sa novim remasterom koji bi mogao promeniti način na koji doživljavamo ovu igru.

Logo na veb stranici Rockstar-a je još jedan znak da se nešto sprema. Saznali smo da je logo nazvan "Rockstar Games Presents Red Dead Redemption", sugerišući da ćemo biti svedoci objavljivanja nove verzije igre. Ovo otkriva da se nova verzija igre razdvaja od originalnog izdanja, a takođe nas podseća na prisustvo iste oznake "Rockstar Games Presents" na prethodnim promocijama. Ova promena u brendiranju može biti znak da Rockstar planira osvežen pristup remasteru. Kodni naziv "RDR1RSP" takođe budi interesovanje. Dešifrovano, naziv ukazuje na Red Dead Redemption 1 Remaster (ili Remake), sa SP (Single Player) oznakom koja nagoveštava da se fokus neće usmeravati na višeigračke funkcije koje smo imali u originalnoj igri. Umesto toga, igrači će verovatno biti upućeni ka Red Dead Redemption Online, dodatnom iskustvu koje je dostupno kao zaseban proizvod ili uz kupovinu Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption Remaster

Rockstar je poznat po svojoj tajnovitosti, ali sve više se okreću remasterima. Prošle godine su predstavili unapređeno izdanje GTA V za nove generacije konzola, sa novim tehničkim mogućnostima. Takođe su objavili GTA Definitive Edition trilogiju, mada je ovaj potez izazvao polemiku zbog tehničkih problema. Sada Rockstar možda menja svoj pristup remasterima, dodajući "Rockstar Games Presents" kako bi stvorili novo i sveže iskustvo. U prošlosti su moderi pokušavali da rekreiraju Red Dead Redemption 1 koristeći Red Dead Redemption 2 kao osnovu, ali su ti projekti zaustavljeni od strane Rockstarovog pravnog tima. U svetlu ovih događaja, nadamo se da će novi remaster uključiti i PC verziju, omogućavajući širokom spektru igrača da se ponovo upuste u avanturu Divljeg Zapada.

Red Dead Redemption Remaster

Dok čekamo više informacija o Red Dead Redemption Remasteru, svet igara sa nestrpljenjem iščekuje dolazak ove legendarno obnovljene avanture. Saznaćemo da li će nam se ponuditi nova šansa da istražimo neistražene teritorije Divljeg Zapada ili da se ponovo suočimo sa pričom koja je osvojila naša srca!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.