Novosti sa RazerCon-a 2021

Novosti sa RazerCon-a 2021
29. oktobar 2021. 27 pregleda

Novosti sa RazerCon-a 2021

Ovogodišnji digitalni događaj bio je neverovatan uspeh kod fanova Razer-a, nadmašivši rekord RazerCon-a 2020 i dostigavši ​​vrhunac od preko 1,5 miliona gledalaca sa ukupno više od 375.000 pregledanih sati i 250 miliona prikaza na YouTube-u, Twitch-u, Facebook-u i TikTok-u.

Pored lansiranja potpuno nove linije PC komponenti visokih performansi, Razer je takođe otkrio ekskluzivne nove proizvode na RazerCon 2021, uključujući dugo očekivani Razer Zephyr Wearable Air Purifier, potpuno novu porodicu Razer Enki stolica za igranje i nove iteracije drugih nagrađivanih hardvera kao što je linija Razer Kraken V3 porodice.

Razer Zephyr nosivi prečistač vazduha: udahnite budućnost!

Prvi put predstavljen na CES 2021 kao Project Hazel, nagrađivana konceptualna maska, Razer Zephyr je najnovija evolucija prečistača vazduha koji se može nositi inspirisan principima da ostanete bezbedni, društveni i održivi. Registrovani u FDA i laboratorijski testirani za 99% BFE, filteri klase Razer Zephyr N95 sa dvosmernom zaštitom traju tri puta duže od maski za jednokratnu upotrebu i obezbeđuju da su oba udisaja vazduha koji se udiše i izdiše zaštićena. Konstruisan sa aktivnom cirkulacijom, Razer Zephir dolazi opremljen sa dve komore za izmenu vazduha koje omogućavaju slobodan protok vazduha u i iz prečistača vazduha koji se može nositi. 

Razer Zephyr Cena

Razer Zephyr je poboljšan parom ventilatora sa 2 brzine (4200/6200 o/min) koji omogućavaju povećanu cirkulaciju vazduha za još bolje hlađenje, pružajući sveže filtriran vazduh i povećanu udobnost. Povrh svega, Razer Zephyr pruža besprekornu društvenu interakciju zahvaljujući transparentnom dizajnu sa slojem premaza protiv zamagljivanja i unutrašnjim svetlima za jasne izraze lica. Uz pomoć Razer Chroma RGB™, korisnici mogu da se iskažu sa unutrašnjim svetlima i ventilatorima Razer Zephyr koji se mogu lako kontrolisati preko aplikacije Razer Zephyr koja je dostupna i za iOS i Android. Dizajniran imajući na umu udobnost i zdravlje, mekana silikonska zaptivka za lice sa dizajnom sa dvostrukom trakom obezbeđuje čvrsto zaptivanje na ustima i nosu, dok podesivi kaiševi za glavu i vrat obezbeđuju sigurno, ali udobno pristajanje za sve veličine glava.

Razer Enki Porodica: Doživite celodnevnu udobnost igranja

Na RazerCon-u 2021 predstavljena je i najnovija Razerova linija stolica za igranje. Dizajnirana od temelja za celodnevnu udobnost igranja, Razer Enki porodica gejming stolica je podvrgnuta opsežnom istraživanju i razvoju kako bi igračima pružila vrhunski nivo udobnosti za te duge sesije igranja. Vodeći u liniji je Razer Enki, koji je dizajniran imajući u vidu optimalnu raspodelu težine. Sa novim dizajnom stolice sa 110 stepeni proširenim lukovima ramena, ultraširokom bazom sedišta od 21 inča, nagibom od 152 stepena i ugrađenim lumbalnim lukom, Razer Enki suptilno utiče na položaj sedenja tako što smanjuje pritisak i stres na leđima i nogama. Lukovi ramena drže korisnike pod uglom u idealnom položaju sedenja, dok široka baza sedišta pomaže da se težina ravnomerno rasporedi.

Razer Enki Stolica Cena

Spoljašnjost stolice je obložena dvostrukom teksturom, ekološki prihvatljivom sintetičkom kožom za prefinjenu udobnost i može izdržati habanje tokom godina upotrebe. Ova koža se proizvodi smanjenom potrošnjom energije i emisijom ugljen-dioksida, bez prisutnih rastvarača štetnih po okolinu u njenoj proizvodnji. Razer Enki takođe dolazi sa visokokvalitetnim, plišanim jastukom za glavu, koji pruža dodatnu podršku za glavu i vrat. Razer Enki će biti dostupan u Razer zelenoj, crnoj i kvarc ružičastoj, omogućavajući igračima da svoje personalizovane postavke podignu korak dalje.

Porodica Kraken V3: Osetite svoje igre, uronite svoja čula

Tokom istorije igara, audio i vizuelna tehnologija je evoluirala da duboko uključi naša čula vida i sluha kako bi stvorila živopisna iskustva u igrama. Napravljena od temelja da omogući najimpresivnije moguće audio iskustvo igranja, linija Razer Kraken V3 Family označava remont omiljenog Kraken-a, zadržavajući dokazane osnove slušalica i implementacijom Razer HyperSense-a kako bi pružio realistično iskustvo sa više funkcija.

Razer Kraken Slusalice Cena

Razer HyperSense je inteligentna haptička tehnologija koja pruža bogatu, realističnu senzornu povratnu informaciju zasnovanu na audio signalima. Omogućava igračima da osete akciju u svojim omiljenim igrama koristeći napredne haptičke drajvere unutar ušnih školjki za pretvaranje zvučnih signala u dinamičku povratnu informaciju na dodir. Na RazerCon-u 2021, Razer je predstavio Razer Kraken V3 Pro, prve bežične slušalice za igre u Razer-ovoj legendarnoj Kraken liniji. Opremljen Razer HyperSense-om i podešavanjem na slušalicama, igrači mogu da prilagode intenzitet haptike za realistične senzacije kako bi proizveli moćnu povratnu informaciju.

Razer Kraken V3 Slusalice Cena

Slušalice su napravljene sa Razer TriForce Titanium 50mm drajverima za kreiranje moćnog i impresivnog zvuka, dok THX Spatial Audio daje korisnicima opciju surround zvuka sa dubljim funkcijama prilagođavanja zvuka. Poseduje osveženi industrijski dizajn linije Kraken, koji je i tanji i lakši, sa potpuno novim sjajnim Razer Chroma RGB prstenom, odvojivim mikrofonom HyperClear Supercardioid i mogućnostima punjenja USB-C.

Asortiman Razer Kraken V3 takođe uključuje Razer Kraken V3 HyperSense, koji nudi isto iskustvo opipanja, ali u žičanom režimu, i Razer Kraken V3 koji ima identične specifikacije bez haptika.

Razer Book je sada dostupan sa Windows 11 i u Quartz Ružičastoj boji

RazerCon 2021 je takođe predstavio Razer Book u novom obožavaocu boja, Quartzu. Napravljen za ljubitelje i poletne preduzetnike sa neustrašivom individualnošću, ultraprenosivi Razer Book Quartz je opremljen unapred instaliranim Intel EVO i Windows 11 i podiže produktivnost na sledeći nivo sa zadivljujućim ekranom bez okvira i celodnevnim trajanjem baterije. Napravljen za mobilnost, Razer Book Quartz je kompaktan pratilac – težak je ispod 1.3 kg i samo 0,6” tanak, bez napora se kreće sa posla na posao.

Razer Book Quartz Cena

Proširenje Razer Gold ekosistema: Šta god da igrate, plaćajte Razer Goldom

Razer Gold, Razer-ov objedinjeni virtuelni kredit dizajniran za igrače širom sveta da ponovo učitavaju igre i zabavu, otkrio je da je platforma nedavno proširila svoj globalni otisak i prešla 30 miliona korisnika širom sveta sa preko 42.000 dostupnih naslova sadržaja, što je čini jednom od najvećih usluga plaćanja igara danas .

Na RazerCon-u 2021, Razer Gold je takođe najavio svoje sponzorstvo za predstojeće finale Svetskog prvenstva Call of Duty Mobile u decembru i otkrio da će Razer Gold uskoro uključiti plaćanje za Call of Duty Mobile, omogućavajući CODM igračima da dopune preko gold.razer.com. 

Razer Gold Ekosistem Cena

Odvojeno, TikTok je osvojio svet sa preko milijardu korisnika širom sveta. Da bi se pridružio uzbuđenju, Razer Gold je počeo da integriše TikTok kako bi podržao kreatore sadržaja na platformi putem Live Giftinga, dajući korisnicima mogućnost da povoljno kupuju TikTok novčiće preko Razer Gold-a do decembra. Kao deo šireg partnerstva sa ByteDance-om, korisnici takođe mogu da se raduju dodavanju više Nuverse igara na Ragnarok X i Dark Nemesis.

RazerCon 2021: Proslava za igrače, od strane igrača

Kako bi proslavili RazerCon 2021 i obeležili 20. godišnjicu Halo-a, 343, AMD i Razer udružili su se za darivanje grafičke kartice AMD Radeon RKS 6900 KST Halo Infinite Limited Edition, verzije vodeće grafičke ponude kompanije Halo Infinite. Iako ove specijalne grafičke kartice neće biti dostupne za kupovinu, fanovi će i dalje imati prilike da osvoje jednu od njih kroz različite nagradne aktivnosti, počevši od RazerCon-a do lansiranja Halo Infinite-a.

Obožavaoci mogu da prate Razerove društvene kanale kako bi saznali više i učestvovali u ovim ekskluzivnim poklonima.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.