Najbolje stolice za gaming do 30.000 RSD!

Najbolje stolice za gejming do 30000 rsd
26. decembar 2022. 741 pregleda

Najbolje stolice za gaming do 30.000 RSD!

Pored miša, tastature, slušalica i podloge, kako biste uživali u višečasovnom gejmingu, savršena stolica je prekopotrebna! U poslednjih nekoliko godina, neki od najpoznatijih brendova su se posvetili upravo stolicama, a među njima možete prepoznati Razer, Redragon, Trust, AULA i Marvo marke. Kako bismo vam pomogli pri izboru savršene stolice za vas, napravili smo listu od top 5 stolica za 30.000 dinara!

  1. Gejmerska stolica Marvo CH-106 – cena: 19.990 RSD

Prva stolica na našoj listi, kada je reč o pristupačnosti i ceni je svakako CH-106 model! Ova stolica dolazi u više boja, kao što su: žuta, crna, zelena, crvena, roza, bela i plava. Na njoj možete da podešavate visinu i nagib prema vašim potrebama. Čelična baza i robusne ručke daju mogućnost stolici da izdrži i do 150kg. Pored toga, uz stolicu dobijate i dva jastučića, koje možete namestiti prema vašim potrebama.

Marvo CH106 stolice

  1. Gejmerska stolica AH Seating e-Sport DS-042 – cena: 20.999 RSD

AH Seating brend je zadužen za savršen kvalitet stolica, kada je reč o udobnosti i uživanju prilikom igranja. Ove stolice najčešće možete da vidite na takmičenjima, a sada i kod nas! DS-042 dolazi u crveno-crnoj i plavo-crnoj boji. Iako je namenjena za gejmere, stolica se takođe pokazala kao sjajna, kada je reč o radu u kancelariji. ABS plastika i PU koža čine ovu stolicu, što daju kao rezultat udobnost prilikom višečasovnog igranja. Nagib možete da podesite po vama, a ergonomski dizajn omogućava lagodne gejming sesije. Uz stolicu dobijate dva jastučića, koje možete podešavati prema vašim potrebama. Maksimalna izdržljivost ove stolice je do 120kg.

AH Seating stolice

  1. Stolica AULA F1007 – cena: 23.999 dinara – pogledajte trenutnu akciju od 19.199 RSD

AULA F1007 dolazi u tri različite boje: crno-crvena, crno-zelena i crno-bela. Maskirana gejmerska stolica ergonomskog dizajna koja će vam pružiti udobnost tokom dugih gejming sesija. Uživanje može da počne! Naslon na ovoj stolici je podesiv do 360 stepeni, a materijal od kog je napravljena je PU koža. Takođe, možete nameštati i visinu stolice, kao i dodatne jastučiće prema vašim potrebama.

AULA F1007

  1. Gejmerska stolica Trust GXT 708 Resto – cena: 25.999 RSD

Veoma popularan brend među gejmerima, Trust nas je oduševio sa GXT 708 serijom stolica! Stolica je prilagodljiva u potpunosti! Kada to kažemo, mislimo na njene mogućnosti podešavanja naslona za leđa do 180 stepeni, visine rukohvata, kao i dva jastučića za leđa i vrat. Poseduje lumbalni jastuk, koji pruža dodatnu podršku leđima i može da izdrži do 150kg. Dolazi u više različitih boja, a to su: crna, plava, crvena i bela. Duge gejming sesije sa ovom stolicom mogu da počnu!

Trust Resto stolice

  1. Stolica AULA F8041 RGB – cena 29.999 dinara – pogledajte trenutnu akciju od 23.999 RSD

AULA brend je postavio granice kada je reč o RGB stolicama po pristupačnoj ceni! Stolica je napravljena od PU kože i namenjena je za sve one koji vole RGB osvetljenje. Moguće je podešavati visinu, naslon do 360 stepeni i osvetljenje. Gejming nikada nije bio više RGB nego sad! Dolazi u dve varijante: crno-crvena i crno-siva.

AULA F8041

Izabrati stolicu nikada nije bilo lakše! Izaberite vašu gejmersku stolicu po super ceni i pripremite se za uživanje!

POGLEDAJTE CELU PONUDU GEJMERSKIH STOLICA

Kupi odmah

*Cene artikala su informativnog karaktera, navedene za datum 26.12.2022. i podložne su promenama.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.