F1 24 ove godine stiže ranije!

F1 24 ove godine stiže ranije!
28. februar 2024. 44 pregleda

F1 24 ove godine stiže ranije!

Za ljubitelje Formule 1, najnovije izdanje zvanične serije igara stiže ranije nego ikada u 2024. godini.

F1 24 ove godine stiže ranije!

Codemasters je objavio prve detalje o F1 24 naslovu, koji će biti dostupan za glavne platforme u petak, 31. maja, nedelju dana nakon velike trke u Monaku. Iako je malo detalja potvrđeno o igri, izdavači EA Sports opisuju je kao igru sa prepravljenim karijernim modom. Bonusi za preorder nove igre takođe sugerišu povratak F1 World moda iz 2023. godine, zajedno sa dva dodatna nova vozača za karijerni mod i povratak programa otključavanja Podium Pass-a. Igrači koji preorder-uju igru pre njenog izlaska dobiće pristup 2024. livery-jima za McLaren, Alpine, Williams i Haas automobile u režimu tajnih treninga u F1 23 igri. 

"Po prvi put, naši F1 igrači sada mogu odmah da se povežu sa sezonom 2024. sa nekim od svojih omiljenih timova pre ovog najboljeg vikenda! Naša potpuna najava stiže uskoro i donosimo igračima prepravljeni karijerni mod, novi EA Sports dinamični sistem upravljanja i još mnogo toga!" - rekao je Lee Mather, stariji kreativni direktor u Codemasters-u.

Codemasters ima ekskluzivna prava za proizvodnju zvanične serije igara Formule 1 od 2008. godine. Razvojni tim je proizveo igru za konzole trenutne generacije i PC svake sezone od 2010. godine. Poslednjih pet unosa u seriji su nominovani za najbolju sportsku ili trkačku igru na dodeli nagrada The Game Awards. F1 24 će biti dostupna na PlayStation 5 i 4, Xbox Series S i X i One, kao i na PC platformi preko Steam-a, Epic Games Store-a i EA App-a. 

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.