Nova prodavnica na Novom Beogradu

prodavnica igrica beograd
3. novembar 2022. 680 pregleda

Nova prodavnica na Novom Beogradu

Game Centar Novi Beograd - Tošin Bunar 181

Sa velikim zadovoljstvom saopštavamo da smo otvorili novu radnju na Novom Beogradu na adresi Tošin bunar 181 gde vas očekuje najveći gaming shop na Balkanu.
U ponudi je veliki izbor igračkih konzola, video igara, računarskih periferija, akcionih figura i prateće opreme za gamere. Osetite vrhunski shopping doživljaj uz ljubazne i edukovane prodavce.

Kompanija GAME CENTAR doo je 28. oktobra 2022. godine obradovala sve stanovnike sa teritorije Novog Beograda otvaranjem svoje druge prodavnice u glavnom gradu, na adresi Tošin bunar 181 (Savada 3). Objekat se nalazi prizemlju kompleksa Savada 3, površine 100 m2, orijentisan je ka uličnoj strani, a nalazi se u neposrednoj blizini autobuske stanice. GAME CENTAR će se truditi, kao i do sad da ponudi jedinstveno iskustvo kupovine potrošačima i iz svih delova Srbije.

Otvaranjem nove prodavnice u Beogradu, GAME CENTAR tim će se proširiti za oko 5 novih zaposlenih, čime naš tim ulazi u kategoriju 28+ članova. U GAME CENTAR ponudi se nalazi standardan asortiman sa više od 3.000 proizvoda za gejmere svih uzrasta, najboljeg odnosa cene i kvaliteta. Takođe ističemo da smo ponosni na učestale promocije, kao i sezonski aktuelne ponude, poput onih inspirisanih važnim datumima.

Podsećamo da se naše prodavnice nalaze na sledećim lokacijama:

Ovde možete videti dostupna mesta za parkiranje prilikom kupovine u našoj radnji:

parking-oko-prodavnice-tosin-bunar

Pogledajte atmosferu na otvaranju gde smo imali specijalne goste, a mi vas očekujemo u novoj radnji.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.