FIFA 23 vas vodi na World Cup!

FIFA 23 igrica
07. novembar 2022. 149 pregleda

FIFA 23 vas vodi na World Cup!

Doživite vrhunac muškog i ženskog međunarodnog fudbala u FIFA 23 kroz FIFA World Cup Katar 2022, FIFA Women's World Cup Australia i Novi Zeland 2023.

FIFA World Cup Katar 2022

Iskusite dramu i uzbuđenje najvećeg sportskog turnira FIFA World Cup, koji dolazi uz igru FIFA 23. Ažurirajte igru nakon lansiranja u novembru i to bez dodatnih troškova! Dobijate vrhunsku vezu sa turnirom kroz FIFA 23, sa autentičnim prezentacijama FIFA World Cup-a, bioskop i sve 32 kvalifikovane nacije u autentičnom onlajn i prilagođenom režimu. Dodatan sadržaj se nalazi u FIFA 23 Ultimate Team pakovanju.

fifa23

Pogledajte našu ponudu ovde: FIFA 23

FIFA 23 vam pruža impresivno iskustvo FIFA World Cup-a, u kojem ćete moći da vidite razne stadione, meč lopte, kultne trofeje i slično. Pored toga, FIFA nas je obradovala pojavom dodatnih pregleda igrača, kada su u pitanju njihova lica i ekspresije, grafika je jednostavno nenadmašiva! S druge strane, imaćemo dodatan doživljaj, a to su komentari koje ćemo moći da uočimo, pored vizuelnih i bioskopskih snimaka. Oni će nam svakako približiti atmosferu najvećeg turnira u svetskom sportu!

MODOVI U IGRI

FIFA World Cup, ali ovog puta na vaš način! Igrajte u više režima, sa prilagođenim turnirima i sezonama koje su inspirisane FIFA World Cup sadržajem, koji će vam svakako pomoći u sklapanju vašeg tima iz snova u FIFA Ultimate Team izdanju.

FIFA World Cup: Uživo

Igrajte predstojeće utakmice svakog dana ili bilo koji meč sa sastavom po želji! Menjajte grupe, pratite stanje i rezultate, kako biste odredili gde će se ovog puta naći trofej. Pored toga, možete pratiti kako igra ažurira sve rezultate, statistike i rasporede na kraju svakog meča! Fenomenalno, zar ne?

fifa23-stadion

Tvoj FIFA World Cup

Izaberite naciju, kao i samu početnu tačku iz prošlosti ili po vašoj želji. Igrajte Single Player turnire, pratite statistike, line-up podatke i preuzmite Nation’s FIFA World Cup sudbinu u svoje ruke! Takođe, možete igrati i sa svojim prijateljima online turnire, sa igračima i njihovim sastavima iz pravog života.

Turnir Mod

Kada su u pitanju turniri, moguće je izabrati jednu od 32 kvalifikovane nacije u potpuno drugačijoj rekreaciji turnira! Tu svakako spadaju otvaranja mečeva, kao i mogućnosti prilagođavanja turnira i iskustava koje možete da vidite u finalu.

Kick Off

Igrajte Kick off mečeve protiv svojih prijatelja lokalno ili protiv igrača u igri. Izaberite vama odgovarajuće grupe, kvalifikacije i igrajte lokalno FIFA World Cup.

PORUČI SVOJ PRIMERAK FIFA 23 IGRICE OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Related posts
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.