Farming Simulator 22 ruši rekorde - Šest miliona farmera na virtuelnim poljima!

Farming Simulator 22 ruši rekorde - Šest miliona farmera na virtuelnim poljima!
30. januar 2024. 16 pregleda

Farming Simulator 22 ruši rekorde - Šest miliona farmera na virtuelnim poljima!

Svaki put kad čuješ zvuk traktora, možeš biti siguran da je zajednica virtuelnih farmera u akciji. Giants Software, tim iza Farming Simulator serijala, ponosno je objavio da je Farming Simulator 22 postigao impresivan uspeh, dosežući brojku od više od šest miliona prodatih kopija. Ovaj rezultat ne samo da je rekordan za serijal, već i ukazuje na rastuću popularnost virtuelnog poljoprivrednog iskustva!

Farming simulator 22

Aktivna virtuelna farma

Virtualni farmeri širom sveta pridružili su se Farming Simulator 22 iskustvu, stvarajući zajednicu koja broji preko šest miliona članova. Ono što je još impresivnije, igra je postala pravo okupljalište farmera u mrežnom multiplayeru, sa preko 100 hiljada aktivnih servera za igru. Ova dinamična interakcija unapređuje iskustvo igrača, pružajući im priliku da sarađuju i dele svoje poljoprivredne avanture.

Srž Farming Simulator iskustva

Modifikacije su srž Farming Simulator iskustva, omogućavajući igračima da prilagode svoje farme prema svojim željama. Na zvaničnom ModHubu, modifikacije su preuzete ukupno 3,2 milijarde puta, sa impresivnih 1,4 milijarde preuzimanja specifičnih za Farming Simulator 22. Ovo govori o kreativnosti i angažmanu zajednice u oblikovanju virtuelnih farmi.

Farming simulator 22

Šta dalje za farmera simulatora?

I dok se sadašnji Farming Simulator 22 već raduje svojim uspesima, zajednica sa nestrpljenjem iščekuje najave o budućnosti. Iako se očekuje novo izdanje ove jeseni, iz Giants Softwarea za sada nema novih informacija o tome šta farmeri mogu očekivati u narednom izdanju. Sve u svemu, ovo izdanje ostavlja nas u iščekivanju novih poljoprivrednih izazova i inovacija koje će Giants Software doneti u narednim mesecima.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.