Borderlands film - Avantura na velikom platnu dolazi u avgustu 2024. godine!

Borderlands film - Avantura na velikom platnu dolazi u avgustu 2024. godine!
17. avgust 2023. 111 pregleda

Borderlands film - Avantura na velikom platnu dolazi u avgustu 2024. godine!

Uzbudljiva vest za sve fanove popularne FPS franšize - film Borderlands će uskoro zasijati na velikim platnima. Sa rediteljem Eli Rothom koji stoji na čelu produkcije, film obećava da će preneti akciju i avanturu sa video igre na bioskopsko platno!

Borderlands film

Datum izlaska i distribucija:

Deadline je prvi preneo vest da će Borderlands film stići na velika platna 9. avgusta 2024. godine. Ova dugoočekivana adaptacija franšize biće distribuirana od strane Lionsgate-a, poznatog studija sa bogatim iskustvom u donošenju uzbudljivih filmova publici.

Putovanje sa Lilith:

Glavna radnja filma prati Lilith, poznata kao lovac na blago sa misterioznom prošlošću. Glumica Cate Blanchett donosi ovu ikoničnu heroinu na veliko platno. Njeno putovanje je neraskidivo povezano sa nestankom ćerke Atlasa, moćnog protagoniste univerzuma kojeg će predstavljati glumac Edgar Ramireza.

Rothova vizija i ambicije:

Eli Roth, čuven po horor žanru, preuzima ulogu reditelja ovog ambicioznog projekta. Njegovo iskustvo donosi obećanje da će Borderlands film preneti autentičan osećaj avanture i uzbuđenja.

Dugoočekivani Borderlands film, zakazan za avgust 2024., obećava da će pružiti fanovima franšize autentično iskustvo unutar sveta Pandora. Sa izuzetnim glumačkim ansamblom i Eli Rothom na čelu, film će doneti karakterističnu akciju, humor i avanturu koji su postali prepoznatljivi za Borderlands univerzum. Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.