Atlas Fallen RPG - Da li tvoj računar može da podnese epsku avanturu?

Atlas Fallen PC sistemski zahtevi otkriveni - Da li tvoj računar može da pokrene ovaj fantastični RPG?
24. jul 2023. 111 pregleda

Atlas Fallen RPG - Da li tvoj računar može da podnese epsku avanturu?

Focus Entertainment i Deck13, poznati razvojni timovi, su konačno otkrili zvanične sistemske zahteve za nadolazeći fantazijski akcioni RPG - Atlas Fallen. S obzirom na to da igra izlazi za manje od mesec dana, ljubitelji ovog žanra jedva čekaju da se upuste u ovu avanturu, ali pre nego što to uradiš, preporučujemo ti da proveriš da li tvoj PC može da pokrene ovaj fantastični naslov.

Atlas Fallen

Atlas Fallen će koristiti Vulkan API, a kako bi uživao u igri na PC-ju, potrebno je da obezbediš 35GB slobodnog prostora za skladištenje. Ukoliko preferiraš igranje na rezoluciji od 1080p sa niskim podešavanjima i ciljem od 30FPS, preporučuje se GPU kao što su NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ili AMD Radeon RX 470. Međutim, za one koji žele da dožive igru na višem nivou, odnosno rezoluciji od 1080p sa veoma visokim podešavanjima od 60FPS, programeri preporučuju moćnije grafičke kartice poput NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti ili AMD Radeon RX 5700.

Atlas Fallen

Mininalni sistemski zahtevi:

Preporučeni sistemski zahtevi:

Ovi sistemski zahtevi pružaju jasnu sliku o tome šta očekivati od Atlas Fallen-a na PC platformi. Dok će igrači sa moćnijim konfiguracijama PC-ja uživati u veoma visokim podešavanjima i fluidnom igranju na 60FPS, ni oni sa nešto skromnijim računarima neće biti razočarani, jer igra omogućava igranje sa niskim podešavanjima od 30FPS.

Atlas Fallen

 

Sa sve većim brojem igara koje postavljaju sve veće zahteve na hardver, Atlas Fallen obećava da će ispuniti očekivanja ljubitelja RPG-a i doneti im uzbudljivo putovanje kroz magični svet fantastike. Ako si spreman za avanturu, proveri da li tvoj računar zadovoljava sistemske zahteve i spremi se da zakoračiš u epsku priču koja te čeka u Atlas Fallen-u.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.