Among Us stiže na PS VR2 - Prostori zavere nikada nisu bili ovako uzbudljivi!

Among Us stiže na PS VR2 - Prostori zavere nikada nisu bili ovako uzbudljivi!
15. oktobar 2023. 85 pregleda

Among Us stiže na PS VR2 - Prostori zavere nikada nisu bili ovako uzbudljivi!

Pripremi se za neverovatno iskustvo u svemiru - Among Us VR stiže na PlayStation VR2! Schell Games, Innersloth i Robot Teddy sa oduševljenjem najavljuju da će Among Us VR uskoro biti dostupan na tvom PS VR2 uređaju.

Among Us stiže na PS VR2

Spremi se da zgrabiš svoje drugare iz ekipe i upustiš se u VR verziju ovog popularnog multiplayer društvenog dedukcijskog naslova, prilagođenu iz Innersloth-ove omiljene igre Among Us. Igraj sa 4 - 10 igrača dok obavljaš individualne zadatke i (nadamo se) radiš kao tim kako bi preživeo na dve različite mapre - The Skeld II i Polus Point. Ali, pazi se. Jedan ili više slučajnih igrača među tvojom ekipom su Impostori koji pokušavaju da ubiju i sabotiraju sve, ili možda to budeš ti? Ne otkrivaj se previše. Pored osnovnog Among Us gameplay-a koji si zavoleo - zadaci, sabotaže, provetravanje, vanredni sastanci - Among Us VR takođe uključuje nove zadatke dizajnirane specijalno za VR igru i sve njene perspektive. Takođe ćeš moći da istražuješ mnoge nove funkcije prilagođene VR-u, uključujući 3D kozmetiku (plaćeni DLC i besplatni šeširi), glasovni čet u blizini, pristupačnost i podešavanja udobnosti,, kompatibilnost za igranje preko mreže, a da ne pominjemo prilagodljive postavke lobija (kombinacije igre su neograničene).

Among Us stiže na PS VR2

Among Us VR sada ima dva nova sveta koje PS VR2 igrači mogu istraživati, spletkare i završavati zadatke. Prva mapa, The Skeld II, inspirisana je originalnom The Skeld mapom. Virtuelne prostorije će ti probuditi nostalgiju, ali budi siguran da zaista držiš oči otvorene, jer obmane i spletkarenje u VR-u izgledaju potpuno drugačije. Da li zaista znaš ko je iza tebe u svakom trenutku? Polus Point je najnovija mapa i iako je inspirisana Polus mapom iz Among Us, nije potpuna kopija već je novo dizajniran svet u svom hladnom, ali i vrelom sjaju. Samo pogledaj te kutije sa krofnama. Polus Point ima 50% više zadataka, devet novih soba sa ukusnim skrivenim predmetima i potpuno nove animacije ubijanja i izbacivanja.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.