Svetski poznati likovi - Kako su kreirani karakteri Horizon Forbidden West-a?

Svetski poznati likovi - Kako su kreirani karakteri Horizon Forbidden West-a?
11. oktobar 2023. 28 pregleda

Svetski poznati likovi - Kako su kreirani karakteri Horizon Forbidden West-a?

Zamisli ovo: stojiš usred neverovatnog sveta Horizon Forbidden West, prepunog spektakularnih pejzaža, divljih mehaničkih čudovišta i raznih plemenskih zajednica koje su obnovile zemlju koju su nekada opustošile mašine Faro Plague-a. Ali, i pored ovih zadivljujućih pejzaža i ogromnih mehaničkih stvorenja, prava srž Horizon Forbidden West-a leži u njegovim autentičnim plemenskim stanovnicima.

Horizon Forbidden West Complete Edition

Na svojoj misiji, Aloy sreće raznoliku i šarenu grupu zanimljivih likova, svaki sa svojim nadama, putovanjima i motivacijama. Kako su ovi likovi postali tako stvarni i duboki? Dozvoli nam da ti otkrijemo tajnu ovog procesa. Sve počinje sa pitanjem: šta ovaj lik želi? Za tim pitanjem stoji tim pisaca. Oni razmatraju karakterove, njihove želje i prepreke koje stoje na njihovom putu. Ovaj pristup omogućava pisanje dijaloga koji nije samo ono što lik izgovara, već i ono što ostaje neizgovoreno, što stvara pravu dubinu svakog lika. Pored toga, razmatra se i motivacija lika, kao i odnosi sa drugim likovima i okolinom. Ovo doprinosi razvoju koherentnih svetonazora i verodostojnih interakcija, što na kraju oblikuje odnos svakog lika prema Aloy.

Horizon Forbidden West Complete Edition

Nakon što je pisani tim postavio temelje, druge grupe u Guerrilla Gamesu daju život viziji i samim likovima. Ovaj proces počinje sa odabirom pravog glumca za ulogu. Kasting je ključan jer odabir pravog glumca donosi autentičnost i dubinu liku. Iako rad sa glumcima u video igrama ima svoje izazove, kao što su odsustvo kostima i setova, reditelji moraju prilagoditi okolnosti i održavati glumce fokusiranim. Nakon snimanja, animatorski tim preuzima ulogu. Njihov zadatak je da prenesu glumačke performanse u digitalnu verziju likova, stvarajući emotivne trenutke i odnose između Aloy i likova koje srećeš tokom igre. Ovi animatori se trude da uhvate pravi ton i osećaj scene, koristeći se glumačkim izrazima i pokretima.

Horizon Forbidden West Complete Edition

Naravno, ne smemo zaboraviti ni razgovore sa NPC-ovima. Oni su posebno dizajnirani kako bi bili jednako uzbudljivi i duboki kao i cinematične scene. Svaki razgovor je pažljivo osmišljen da pruži potpunu imerziju, sa fokusom na detaljima kao što su emotivna stanja likova, gestikulacije i okolina u kojoj se razgovor odvija. Kroz ovu složenu i pažljivo izrađenu mrežu, likovi Horizon Forbidden West-a dobijaju život, pružajući ti priliku da se potpuno uroniš u ovaj fantastični svet.

Pripremi se za avanturu punu emotivnih trenutaka, iznenađujućih odnosa i dubokih prijateljstava. Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.