Sony PS5 ekskluzivne igre - koje igre očekujemo u prodaji za PS5?

Sony PS5 ekskluzivne igre - koje igre očekujemo u prodaji za PS5?
3. januar 2020. 289 pregleda

Sony PS5 ekskluzivne igre - koje igre očekujemo u prodaji za PS5?

Nema sumnje da će PlayStation 5 konzola imati brojne eksluzive, a izdvojili smo neke igre oko kojih se najviše spekuliše da ćemo ih igrati na PS5.

Sony PlayStation 5 izlazi sledeće godine (zima 2020. godine), a brojne su spekulacije koje igre će izaći u prvim kvartalima nove PS5 konzole.

PS5 Killzone kao odgovor na HALO Infinite igru "zelenog" tabora?

Prošlo je zaista mnogo vremena od poslednje igra iz Killzone serija, čak 6 godina. Squad based FPS pušten je još na PS2 konzolama, a njegovi slavni naslednici stigli su na PS3 konzole - Killzone 2 i Killzone 3. Killzone Shadow Fall se pojavio sa izlaskom PS4 konzole, stoga mnogi spekulišu da bi nastavak mogao da se poklopi sa izlaskom nove PS5 konzole. Igra se prvenstveno pojavila na Sony konzolama, kao odgovor "plave" planete na odlične pucačine "zelenih" - HALO i Gears of War. Kako XBOX uveliko radi da uz Project Scarlett lansira i Halo Infinite igru, veliki broj fanova širom sveta prilično je siguran u Sony-jev odgovor. 

PS5 igra KILLZONE cena

PS5 The Last of Us 2 ili PS5 The Last of Us 2 Remastered - izaći ili ne izaći - koja igra će pobediti?

Pola igra, pola mit The Last of Us 2, osim toga što je poznata po tome što je jedna od najviše puta odlaganih igara, takođe je i jedan od naslova koji mnogi čekaju sa velikim nestrpljenjem. Nakon novog pomeranja (najnovija informacija 29. maj) mnogi smatraju da nije isključeno da će izaći kada i nova PS5 konzola. Sve u svemu, ukoliko je dočekamo na Sony PlayStation 4 konzolama, nemamo ni najmanje sumnje da će vrlo brzo doživeti remaster za PS5 konzole. 

PS5 igra THE LAST OF US II cena

Za sve one koji su zainteresovani za PS5 informacije, PS5 cena, PlayStation 5 datum izlaska i druge zanimljivosti, evo još vesti:

Da li će Cassie naslediti oca Drake-a u igri Uncharted 5 na Sony PS5?

Najčešći odogovori su oni koji se vrešto skrivaju. Proslavljena franšiza Uncharted ima vrlo široku grupu ljubitelja, tako da nije isključeno da ćemo videti Uncharted 5 već po objavljivanju nove PS5 konzole. Da li je vreme za novu glavnu ulogu u serijalu ? Možda će mala Cassie porasti već sa izlaskom konzole i stupiti na glavnu scenu. 

PS5 igra UNCHARTED 5 cena

Da li konzola PS5 i igra Horizon Zero Dawn 2 izlaze u isto vreme?

Akcijski RPG Horizon Zero Dawn osvojio je mnoga srca igrača ovog žanra poslednje dve godine, tako da je dvojka i više nego logičan sled događaja. Jedna od igara kojoj se daje najviše šansi da će izaći možda i tokom 2020. godine. Igra je prodata u preko 10 miliona primeraka, a i dalje se odlično prodaje, pogoto od kada je izašlo kompletno izdanje. 

PS5 igra HORIZON ZERO DAWN 2 cena

Nemamo sumnje - God of War 2 igraćemo na Sony PlayStation 5 konzolama!

God of War iz 2018. gotovo da je imao ocenu 10 od svih relevantnih kritičara širom sveta. Neverovatna igra sasvim sigurno će dobiti svoj nastvak, a za tematiku ima mnogo nagađanja. Izuzetno su male šanse da će igra izaći za vreme Sony PlayStation 4 ere, posebno imajući u vidu da se prošlogodišnji serijal i dalje odlično prodaje i obara sve moguće rekorde.

PS5 igra GOD OF WAR 2 cena

PS5 Little Big Planet 4 - došlo je vreme za nastavak kultne franšize!

Ekstremno popularna, izvrsna za opuštanje, igra Little Big Planet razdrmala je standardni koncept igara svojim izlaskom na Sony PlayStation 3 konzole. Igranje do 4 igača co-op nikada nije bilo zabavnije, a tome svedoči i preko 10 miliona korisnika ove sjajne eksluzive. Vreme je za četvru generaciju "malih velikih planeta" na Sony 5 konzoli.

PS5 igra LITTLE BIG PLANET 4 cena

PS5 SpiderMan 2 - sad kad je konačno napravljen dobar nema stajanja! Spider-Man 2 na PS5 konzole!

Godinama je pokušavano, gotovo da je zlostavljan Spiderman od studija do studija u pokušaju da se napravi igra dostojna ovog velikog imena. Ali sve je bilo uzalud...sve do prošle godine. Marvel Spider-Man konačno nam je doneo kvalitetnog "pauka-čoveka" i sve što fanovi širom sveta žele jeste - nastavak što pre i da ga ne iskvare ako je ikako moguće!

PS5 igra SPIDER-MAN 2 cena

SVA IZDANJA I CENE PS5 IGARA POGLEDAJTE NA SLEDEĆEM LINKU: PS5 IGRE

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.