Princess Peach: Showtime! - Povratak princeze Peach u glavnoj ulozi!

Princess Peach: Showtime! - Povratak princeze Peach u glavnoj ulozi!
15. septembar 2023. 135 pregleda

Princess Peach: Showtime! - Povratak princeze Peach u glavnoj ulozi!

Nakon dugog očekivanja, Nintendo nas je konačno obradovao najavom igre Princess Peach: Showtime! tokom septembarskog Nintendo Direct događaja. Ova igra obećava da će doneti potpuno novo iskustvo u svetu Mario franšize, sa princezom Peach kao glavnom protagonistkinjom.

Princess Peach: Showtime!

Nova transformacija princeze Peach

Jedan od najuzbudljivijih aspekata Princess Peach: Showtime! je mogućnost transformacije Princeze Peach putem različitih kostima, što će joj doneti nove moći i sposobnosti. Na primer, igrači će moći da je vide kao detektivsku Peach ili Kung-Fu Peach. Tokom Nintendo Direct prezentacije, Nintendo je naznačio da postoje i druge transformacije koje nisu prikazane, što nam daje nadu da nas očekuju zabavna iznenađenja.

Povratak princeze Peach

Princeza Peach je ikona Nintendo sveta i igrala je ključnu ulogu u mnogim Super Mario igrama. Iako je svoj prvi nastup imala kao dama u nevolji, brzo je postala mnogo više od toga. U igri Super Mario Bros. 2, postala je igriva junakinja koja se trkala, skakala i borila rame uz rame sa Mariom, Luigijem i Toad-om. Kroz godine, postala je golferka, teniserka, odbojkašica, bejzbol igračica i fudbalerka. Putuje svetom, vozi karting trke, bori se kao vešt borac, čak je i majstorica u pripremi kolača. Ipak, iako je multitalentovana i doslovno svetski lider, imala je samo jednu glavnu ulogu u igri Super Princess Peach za Nintendo DS konzole.

Princess Peach: Showtime!

Princess Peach: Showtime! je igra koju su fanovi dugo čekali i nadamo se da će označiti povratak princeze Peach u glavnoj ulozi. Ovaj naslov će pružiti igračima širom sveta priliku da istraže svet kroz oči princeze Peach i koriste različite transformacije kako bi rešavali zagonetke i borili se protiv neprijatelja. Očekuje se da će igra biti dostupna za Nintendo Switch od 22. marta 2024. Godine i to je datum koji mnogi igrači već označavaju u svojim kalendarima. Nestrpljenje za povratak princeze Peach u glavnoj ulozi raste iz dana u dan i nadamo se da će Princess Peach: Showtime! označiti početak nove ere avantura ove omiljene Nintendo junakinje.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.