Najavljen je Prince of Persia – The Lost Crown!

Najavljen je Prince of Persia – The Lost Crown!
15. jun 2023. 72 pregleda

Najavljen je Prince of Persia – The Lost Crown!

Novi deo Prince of Persia – The Lost Crown će biti dostupan od 18. januara 2024. godine, kako je i sam Ubisoft potvrdio na Summer Game Fest 2023 događaju. Pripremite se fanovi, jer vreme je da se vratimo u stare vode!

Ne, ovo nije Ubisoft-ov predstojeći remake Sands of Time, već potpuno nova 2.5D igra. Gledajući trejler za najavu, možemo videti da je u pitaju akcioni naslov Princ of Persia, koji je u stilu Metroid Dread naslova, a pored toga izgleda poprilično spektakularno.

Prince of Persia – The Lost Crown

„U ovoj potpuno novoj avanturi, igrači će imati prilike da igraju lika Sargona, mladog, nadarenog ratnika i člana elitne grupe pod nazivom The Immortals “. – Ubisoft

Prince of Persia - The lost Crown

Dok su poslati da spasu princa Gasana, igrači će istraživati planinu Qaf, nekada čudesno mesto, sada prokleto i neprijateljsko. Sargon i njegova braća će uskoro otkriti da će samo vreme biti izdajnički neprijatelj i da će svetska ravnoteža morati da bude obnovljena. Prince of Persia: The Lost Crown omogućava igračima da istražuju ručno izrađen svet sopstvenim tempom. Od veličanstvene Citadele znanja do živopisnih pejzaža Hirkanske šume, igrači će otkriti različita okruženja inspirisana persijskim mitologija. Sticanjem novih moći, otključavanjem jedinstvenih sposobnosti i kombinovanjem istih u borbi, Sargon će progresivno ulaziti dublje u planinu Qaf, rešavajući zagonetke, pronalazeći tajne i ispunjavajući uzbudljive sporedne zadatke.

Prince of Persia - The lost Crown

​​„Dok istražuju ovo mitsko mesto, igrači će potpuno uroniti u igru zahvaljujući originalnom soundtrack-u koju je kreirao Mentrix. Kompozitor iranskog porekla meša tradicionalne instrumente i moderne zvukove kako bi vodio igrače iz jednog okruženja u drugo." – Ubisoft

Prince of Persia - The lost Crown

Očekujemo ovu igru na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i Nintendo Switch platformama, a do tada se pripremi za pustolovine koje ti stižu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.