Hideo Kojima najavljuje novu akcionu igru – Physint!

Hideo Kojima najavljuje novu akcionu igru – Physint!
8. februar 2024. 26 pregleda

Hideo Kojima najavljuje novu akcionu igru – Physint!

Tokom nedavnog State of Play događaja, legendarni dizajner igara Hideo Kojima otkrio je detalje o svom novom projektu, nazvanom Physint. Ovaj misteriozni naslov obećava da će doneti inovativno iskustvo koje spaja svet filma i video igara.

Hideo Kojima najavljuje novu akcionu špijunsku igru – Physint!
Povratak maestra

Hideo Kojima, kreativni um iza Metal Gear Solid serijala, najavio je svoj povratak stelt žanru sa novom akcionom špijunskom igrom. Physint obećava da će biti kulminacija Kojiminog rada, spajajući interaktivnost igre sa filmskim elementima. Physint će biti treći originalni IP koji će Kojima Productions razviti od osnivanja. Ova akciona špijunska igra namenjena je sledećoj generaciji igrača i biće stvorena uz pomoć najnovije tehnologije i talenata iz sveta filma i video igara.

Hideo Kojima najavljuje novu akcionu špijunsku igru – Physint!

Revolucionarna iskustva

Kojima je izjavio da će Physint doneti revolucionarne elemente u digitalnu zabavu, sa vrhunskom grafikom i visokokvalitetnom produkcijom. Očekuje se da će ova igra prevazići granice između filma i video igara, pružajući jedinstveno iskustvo igračima. Kojima je sklopio partnerstvo sa Sony-jem, što znači da će Physint biti dostupan na PlayStation 5 konzoli. Ova saradnja obećava da će igra iskoristiti pun potencijal nove generacije hardvera i tehnologije.

Najava Physint-a donosi uzbuđenje među ljubitelje video igara širom sveta. Sa Hideo Kojimom na čelu projekta, očekuje se da će ova igra postaviti nove standarde u akcionom špijunskom žanru i doneti nezaboravno iskustvo igračima. Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.